Jero Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Cao Jero..Jak Ty,jak je? Opozdene odpovidam ... Jde to ,az na tech nekolik neprijemnosti co jsem musel v posledni dobe prozit uz se to zacina vracet do normalu,dneska jsem byl na doporuceni zname poštelovat jedne slecne kuchynske dvířka,pač si to nejak sedlo a zjistil jsem,ze je moje davna znama ze skolky ,nahodicka ... Jinak ,auto slape(klep-klep),pomrkavam ponejake Hondici a ziju dal a dal ,na modely uz taky neni cas ,snad se jednou neco dodela ... ----------------------------- Dobrý večer .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Dobrý večer všem, tak máme skoro za sebou zase jeden parádní podzimní den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 taktéž dobrý večer : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 taktéž dobrý večer : ) Zdar jak Brno Jero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Kometa Brno vs. Havlíčkův Brod 6:3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Zdar jak Brno Jero... Zdarec ... jakpak se vede ? ... to bude doma veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Zdarec ... jakpak se vede ? ... to bude doma veselo Čéče o půl sedmé mě volal šéf, jestli prej nechci přijít v pondělí do práce... ftipálek... ne, nasral mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Čéče o půl sedmé mě volal šéf, jestli prej nechci přijít v pondělí do práce... ftipálek... ne, nasral mě... ., Taky jsem se nekolikrat ocitl v podobne situaci a taky todle bylo jednim z duvodu proc jsem odesel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ináč Kometa si díky výhře 6:3 připsala další tři body a tím i upevnění prvního místa v prvoligové tabulce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 ., Taky jsem se nekolikrat ocitl v podobne situaci a taky todle bylo jednim z duvodu proc jsem odesel... Ale zase na jeho omluvu je od něj chválihodný, že si vzpoměl, že bych mohl po měsíci zavítat do firmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ale zase na jeho omluvu je od něj chválihodný, že si vzpoměl, že bych mohl po měsíci zavítat do firmy... na me si sef vzpomnel vzdycky kdyz potreboval ,vetsinou to bylo v obdobi meho volna ... Pekna fotka kurnia:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 na me si sef vzpomnel vzdycky kdyz potreboval ,vetsinou to bylo v obdobi meho volna ... Pekna fotka kurnia:) Ale já mu udělám radost a příjdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Ale já mu udělám radost a příjdu... tak to zaslouzis pochvalu ... ja se parkrat i požral ,alespon je na co vzpominat no .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 tak to zaslouzis pochvalu ... ja se parkrat i požral ,alespon je na co vzpominat no .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Čéče, taky bych se měl stavit na ajroportu, dokud je počasí. Koukám do Log Booku, že by to chtělo minimálně periodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Čéče, taky bych se měl stavit na ajroportu, dokud je počasí. Koukám do Log Booku, že by to chtělo minimálně periodu... Si chces udelat papir na letadlo ? .) ... asi jsem uplne vedle ze?... dneska mi to nemysli vubec, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Si chces udelat papir na letadlo ? .) ... asi jsem uplne vedle ze?... dneska mi to nemysli vubec, Ty už mám 11 let, ale teď na to nějak moc nemám čas, tak se snažím jen odlítat periody, aby mi nepropadly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Zdarec Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Zdar jak Brno... Zdarec Spidi,co novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Zdarec Spidi,co novyho? No v podstatě nic konstruktivního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 No v podstatě nic konstruktivního... tak to jsme na tom stejne.Mel jsem jet v nedeli domu a dneska jsem se dozvedel,ze asi nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 tak to jsme na tom stejne.Mel jsem jet v nedeli domu a dneska jsem se dozvedel,ze asi nee Hmmm, taky dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Hmmm, taky dobrý... jeste si to o tejden prodlouzim a pak hura na dovcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 jeste si to o tejden prodlouzim a pak hura na dovcu To by šlo... Kurec projel bych se vlakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky