Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Cao Jero..Jak Ty,jak je?

Opozdene odpovidam ...

Jde to ,az na tech nekolik neprijemnosti co jsem musel v posledni dobe prozit uz se to zacina vracet do normalu,dneska jsem byl na doporuceni zname poštelovat jedne slecne kuchynske dvířka,pač si to nejak sedlo a zjistil jsem,ze je moje davna znama ze skolky :D ,nahodicka ...

Jinak ,auto slape(klep-klep),pomrkavam ponejake Hondici a ziju dal a dal :) ,na modely uz taky neni cas ,snad se jednou neco dodela ...

-----------------------------

Dobrý večer ....

Vloženo
Zdarec ... jakpak se vede ? :) ... to bude doma veselo :D

Čéče o půl sedmé mě volal šéf, jestli prej nechci přijít v pondělí do práce... lol ftipálek... lol ne, nasral mě... <_<

Vloženo
Čéče o půl sedmé mě volal šéf, jestli prej nechci přijít v pondělí do práce... lol ftipálek... lol ne, nasral mě... <_<

:D ., Taky jsem se nekolikrat ocitl v podobne situaci a taky todle bylo jednim z duvodu proc jsem odesel...

Vloženo
:D ., Taky jsem se nekolikrat ocitl v podobne situaci a taky todle bylo jednim z duvodu proc jsem odesel...

Ale zase na jeho omluvu je od něj chválihodný, že si vzpoměl, že bych mohl po měsíci zavítat do firmy... lol

Vloženo
Ale zase na jeho omluvu je od něj chválihodný, že si vzpoměl, že bych mohl po měsíci zavítat do firmy... lol

:D na me si sef vzpomnel vzdycky kdyz potreboval ,vetsinou to bylo v obdobi meho volna ...

Pekna fotka kurnia:)

Vloženo
:D na me si sef vzpomnel vzdycky kdyz potreboval ,vetsinou to bylo v obdobi meho volna ...

Pekna fotka kurnia:)

Ale já mu udělám radost a příjdu... lol

Vloženo
Čéče, taky bych se měl stavit na ajroportu, dokud je počasí. Koukám do Log Booku, že by to chtělo minimálně periodu... :feve:

Si chces udelat papir na letadlo ? :D .) ...

asi jsem uplne vedle ze?... dneska mi to nemysli vubec,

Vloženo
Si chces udelat papir na letadlo ? :D .) ...

asi jsem uplne vedle ze?... dneska mi to nemysli vubec,

Ty už mám 11 let, ale teď na to nějak moc nemám čas, tak se snažím jen odlítat periody, aby mi nepropadly... ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...