jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 To by šlo... Kurec projel bych se vlakem... Tak to ja se mozna projedu zitra.Prijeli sem nasi a muj tatik je blazen do vlaku,tak ho vytahnu na nejakej GoldenPass nebo jak se to jmenuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak to ja se mozna projedu zitra.Prijeli sem nasi a muj tatik je blazen do vlaku,tak ho vytahnu na nejakej GoldenPass nebo jak se to jmenuje No já nemyslel jako cestující... Ale budu si muset asi počkat zase do jara, protože na zimu budu vypouštět vodu z motoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 No já nemyslel jako cestující... Ale budu si muset asi počkat zase do jara, protože na zimu budu vypouštět vodu z motoru... Jako strojvedouci jsem jel naposled jako malej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Jako strojvedouci jsem jel naposled jako malej kluk Já před třemi týdny. Když je konstelace, tak jezdím přes noc na Gorilách (řada 350) na nočním rychlíku Pannonia z Prahy do Burgasu a zpět, jináč za normálních okolností jezdím vlastním strojem značky Tatra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Já před třemi týdny. Když je konstelace, tak jezdím přes noc na Gorilách (řada 350) na nočním rychlíku Pannonia z Prahy do Burgasu a zpět, jináč za normálních okolností jezdím vlastním strojem značky Tatra... koukam taky docela blazen do vlacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 koukam taky docela blazen do vlacku No baže, tady jsem ve svém stroji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 A navíc na to, že je to 40 let starej vehykl a našel jsem ho na Slovensku v kovošrotu, tak podává parádní výkony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 A navíc na to, že je to 40 let starej vehykl a našel jsem ho na Slovensku v kovošrotu, tak podává parádní výkony... Tak to mas muj obdiv.Fakt klobouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak to mas muj obdiv.Fakt klobouk dolu No to víš, člověk se nějak zabavit musí... Šudli šudli základovkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 No tady s tou flexou se teda tvářím hrozně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 A tady je akorát vidět, jak mám chlupatou ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Si na tom stravil asi hodne casu,co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Si na tom stravil asi hodne casu,co Od dubna 2007 prakticky do teď, s tím že od května 2008 to jezdí a dosud to najelo něco přes 2.700 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Od dubna 2007 prakticky do teď, s tím že od května 2008 to jezdí a dosud to najelo něco přes 2.700 km tak to je dobrej vykon.Kde to jezdi,ze bych si koupil jizdenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 tak to je dobrej vykon.Kde to jezdi,ze bych si koupil jizdenku O víkendech v okolí Brna, pokud jezdí v týdnu, tak pro Posázavský Pacifik o. s. v relaci Praha - Čerčany - Kácov a zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak Prahu-Cercany-Kacov byh si zajel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Tak Prahu-Cercany-Kacov byh si zajel Nápodobně, ale nejdřív na jaře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 no zdar jak svi%na doufám, že se uvidíme na besídce spíďáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Nápodobně, ale nejdřív na jaře... Tak mi jedno misto rezervuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 no zdar jak svi%na doufám, že se uvidíme na besídce spíďáku Čao Honzi, no o tem vůbec nepochybuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Dobré skoropoledne přeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Můžu dát kupujícímu 100% záruku na původ vozu. Vzhledem k tomu, že podle statistik na našich silnicích je každé 9 auto kradené je to docela výhoda. No spíš každý xxx auto je opravený z dílů z kradených aut. Kompletní čórka rozhodně po silnici moc nenajezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Pěkné odpoledne ... Spidi - pekny fotky , ta s tou ,jak rikas''chlupatou rukou'' vysla pekne .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Něco pro pobavení - tvrdá totalitní realita v dnešní době !!! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=915442 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=915492 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky