Jero Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Ahoj chlapi.Jery: a jak to dopadlo ? zdarec .... no podarilo se mi to doštelovat na jeho pozadavek tak se pousmal a pohoda,ale ty nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 To musely byt nervy...borec premeruje bublinu ...stalo to alespon za to Hlvne ze je spokojeny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 To musely byt nervy...borec premeruje bublinu ...stalo to alespon za to Hlvne ze je spokojeny . Tak ono komody jsou relativne jednoduche veci ,ale zalezi fakt na tom,jak vypada misto montaze a jaky bude zakaznik ... S timhle pristupem jsem se vazne jeste nesetkal ,ale ted se tomu smeju ., zvlasti zazitek,... chtel me dostat ,ale nedal jsem se.) ,tak ci tak by vysolil '' a co ty jak se dari ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Nazdar ve spolek. Jednu dvanáctku. Potřebuju dnešek spláchnout něčím plnotučným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 kdo se neulekl - neumí číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 dobro dosli panove!! se vede? tu se nic nedeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Dobry vecer ... Dneska bylo venku misty az letni pocasi ,alespon tady unas ano.Tady pridavam fotku ,kterou jsem odfotil presne pred rokem 11.11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Dobre dopoledne. Vcera v telce rikali, ze Sv. Martin bude mit sekeru asi 48 hodin, a ze nekde na horach by mohlo napadnout asi 10 cm snehu, kterej nevydrzi ale neco spadne. Jak je znam tak jestli to prijde tak to prijde az v Sobotu az se budu plahocit pres pulku CR do Turnova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 ja se jedu v sobotu podivat do Varnsdorfu na letnich, tak doufam ze jeste nic nebude... abych tam nebruslil ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 v tuhle dobu uz se do nemecka na letnich ani nesmi ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 v tuhle dobu uz se do nemecka na letnich ani nesmi ne ? No a me na letakach ceka cesta z CH do Prahy skrz Rakousko a Nemecko.Doufam ze me nevycapnou smejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Zdrc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Zdrc Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ahoooj Nazdaar chlape... jakpak se mame? Co novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Nazdaar chlape... jakpak se mame? Co novyho? U me vsechno v pohode.Co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 U me vsechno v pohode.Co ty? No me dneska vysel pohovor v Praze takze naprosto perfekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 No me dneska vysel pohovor v Praze takze naprosto perfekt Ty jo,tak z tebe budes Prazanda?To musime nekdy zajit na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ty jo,tak z tebe budes Prazanda?To musime nekdy zajit na kafe Noo od prosince jsem nastalo v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Noo od prosince jsem nastalo v Praze A kde v Praze se budes vyskytovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 A kde v Praze se budes vyskytovat? Praci mam v Zahradnim meste a bydleni zatim nevim kde sezenem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Praci mam v Zahradnim meste a bydleni zatim nevim kde sezenem... No tak dej v prosinci vedet a neco vymyslime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 No tak dej v prosinci vedet a neco vymyslime Dneska jsem se v Praze nudila skoro cely den ... taky nemuzes rict driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Dneska jsem se v Praze nudila skoro cely den ... taky nemuzes rict driv No ja jsem od Prahy porad jeste 1000 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 No ja jsem od Prahy porad jeste 1000 km Chjo delas mi v tom bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky