Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 ... v nemecku hlave asi VW Scene .) No samo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 No samo... Prostě , Uměj němčouři ... chlapi ,letim pro rodinu na vlakac tak se mejte ! Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Prostě , Uměj němčouři ... chlapi ,letim pro rodinu na vlakac tak se mejte ! Dobrou Dobrou chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Prostě , Uměj němčouři ... chlapi ,letim pro rodinu na vlakac tak se mejte ! Dobrou O.K. Opatruj se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 ty jo,dal bych jedno toceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 ty jo,dal bych jedno toceny Já popíjím archivní vínko, točený pivko budu ordinovat zítra... Jeden podle mýho soudu hodně dobrej CULTík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Tak to ja jsem dneska na suchu. Jinak to auticko je bombice,fakt mazel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Tak to ja jsem dneska na suchu.Jinak to auticko je bombice,fakt mazel Jj, parádní Doka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Skoda scene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 zajimavy Ale na můj vkus trochu divočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Bejt to cely v jedny barve,tak myslim ze dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 tak vy jeste nespite.... dal jsem i za vas a uz radeji spat -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Dobré ráno kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ahoj Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ahoj Spidi Ahojky Andílku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ahojky Andílku... Jakpak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Jakpak se mame?? Docela fajn, právě si dávám svou ranní kávičku a prokrojenou bagetičku se sýrem a šunkou no a koukám ven, ovšem dnes opět počasí nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No a jak u Tebe ? Chodíš do práce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Bré ránko Ahoj Jero, jak je po ránu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ahoj Jero, jak je po ránu...? hoj... Ale jo ,da se idkyz jsem drobatko nevyspany ,zachvili si jdu neco malo pomerit,ale vubec se mi nechce.To pocasi me nici panecku., jak u tebe ? Koukal jsem na ty vcerejsi fota ,paradicka ... fabcu bych dal na nejaka mensi kola posadil na bricho a dal nejaky tmavsi jednoduchy lak,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 hoj... Ale jo ,da se idkyz jsem drobatko nevyspany ,zachvili si jdu neco malo pomerit,ale vubec se mi nechce.To pocasi me nici panecku., jak u tebe ? Koukal jsem na ty vcerejsi fota ,paradicka ... fabcu bych dal na nejaka mensi kola posadil na bricho a dal nejaky tmavsi jednoduchy lak,.. Mě těch 8 hodin spánku docela stačí, ale přes den proběhne nejedna kávička, večer na 19:30 máme svolanou "poradu" v oblíbeném baru u palce a budeme koumat, kam pojedeme na Silvestr... Počasí mě taky ničí, není sluníčko, nedá se fotit... Jj, móda vícebarevných laků je dočista pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No a jak u Tebe ? Chodíš do práce ? Prave z prace prcham a jdu k zubari s Petrikem Zatim pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Mě těch 8 hodin spánku docela stačí, ale přes den proběhne nejedna kávička, večer na 19:30 máme svolanou "poradu" v oblíbeném baru u palce a budeme koumat, kam pojedeme na Silvestr...Počasí mě taky ničí, není sluníčko, nedá se fotit... Jj, móda vícebarevných laků je dočista pryč... To ja moc kafčo nepiju tak se musim drzet na nohou jinac .) .Takova''porada'' by se mi taky libila ,uz mas nejaky navrh kde byste jste mohli stravit 31ho? Jinac presne tak,myslel jsem,ze neco pofotim,treba zesnezenou horu kdyz bude slunce,ale takhle je to o nicem... Porad chcije a chcije,asi se odstehuje nekam na floridu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky