Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

To ja moc kafčo nepiju tak se musim drzet na nohou jinac .) .Takova''porada'' :) by se mi taky libila ,uz mas nejaky navrh kde byste jste mohli stravit 31ho?

Jinac presne tak,myslel jsem,ze neco pofotim,treba zesnezenou horu kdyz bude slunce,ale takhle je to o nicem... Porad chcije a chcije,asi se odstehuje nekam na floridu :p

No každopádně nějaký hory, kamoš mumlal něco o jizerkách, tak su zvědavej, co z něj vypadne... lol

Na Floridu nemusíš, stačí nějakej sluně vysokej kopec, kterej vyčuhuje nad tu inverzní oblačnost... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No každopádně nějaký hory, kamoš mumlal něco o jizerkách, tak su zvědavej, co z něj vypadne... lol

Na Floridu nemusíš, stačí nějakej sluně vysokej kopec, kterej vyčuhuje nad tu inverzní oblačnost... ;)

Na jizerkach by to byla bomcice :) ,jsem se musel ted zasmat,vzpominam jak jsme meli taky takovou silvestrovskou akci na jedne chate a v opojeni alkoholem jsem se vydal na kopec s bobama :D ..Nekde by melo byt jeste video jak to svistim z kopce dolu ,byly to takovy ty s volantem ;) .Srandy kopec.Docela se tesim co bude letos.Hlavne ,aby byl v tudletu dobu snih.

Žebych si postavil vilu nekde na kopecku s vyhledem na mraky shora ? ;)

Odkaz ke komentáři

Na jizerkach by to byla bomcice :) ,jsem se musel ted zasmat,vzpominam jak jsme meli taky takovou silvestrovskou akci na jedne chate a v opojeni alkoholem jsem se vydal na kopec s bobama :D ..Nekde by melo byt jeste video jak to svistim z kopce dolu ,byly to takovy ty s volantem ;) .Srandy kopec.Docela se tesim co bude letos.Hlavne ,aby byl v tudletu dobu snih.

Žebych si postavil vilu nekde na kopecku s vyhledem na mraky shora ? ;)

Jj, na horách je vždyčky parádně... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Jj, A3 8P dokonce ve faceliftu, ale rok 2004, trochu mi to nesedí, musel bych to prostudovat hlouběji... ;)

Prave jsem na to taky koukal a nezdalo se mi to ... Vcera jsi me trosku navnadil ,nejaka 1.8 by mi bodla .) Hlavne docela se*u tady z tehletech kolecek http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6773011

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

vzdycky kdyz umeju karu tak do 3 dnu chcije :( a kdyz na to dlabu tak treba mesic krasne .... :feve:

nevim cim to je,ale mam to uplne stejne ... Kdysi jsem myl kazdou sobotu a vetsinou bylo dopoledne krasne a odpoledne mi autak pokapalo , cloveka pak odradi vubec se do neceho poustet ,jeste kdyz se u toho vetsinou znavim kopmpletnim lestenim ....

Uz jsi sehnal typka na montaz vyhrevu ?

Spidi ukaz ukaz :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...