Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 To ja moc kafčo nepiju tak se musim drzet na nohou jinac .) .Takova''porada'' by se mi taky libila ,uz mas nejaky navrh kde byste jste mohli stravit 31ho?Jinac presne tak,myslel jsem,ze neco pofotim,treba zesnezenou horu kdyz bude slunce,ale takhle je to o nicem... Porad chcije a chcije,asi se odstehuje nekam na floridu No každopádně nějaký hory, kamoš mumlal něco o jizerkách, tak su zvědavej, co z něj vypadne... Na Floridu nemusíš, stačí nějakej sluně vysokej kopec, kterej vyčuhuje nad tu inverzní oblačnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Prave z prace prcham a jdu k zubari s Petrikem Zatim pa Tak papapa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No každopádně nějaký hory, kamoš mumlal něco o jizerkách, tak su zvědavej, co z něj vypadne... Na Floridu nemusíš, stačí nějakej sluně vysokej kopec, kterej vyčuhuje nad tu inverzní oblačnost... Na jizerkach by to byla bomcice ,jsem se musel ted zasmat,vzpominam jak jsme meli taky takovou silvestrovskou akci na jedne chate a v opojeni alkoholem jsem se vydal na kopec s bobama ..Nekde by melo byt jeste video jak to svistim z kopce dolu ,byly to takovy ty s volantem .Srandy kopec.Docela se tesim co bude letos.Hlavne ,aby byl v tudletu dobu snih. Žebych si postavil vilu nekde na kopecku s vyhledem na mraky shora ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Nazdar lidicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Na jizerkach by to byla bomcice ,jsem se musel ted zasmat,vzpominam jak jsme meli taky takovou silvestrovskou akci na jedne chate a v opojeni alkoholem jsem se vydal na kopec s bobama ..Nekde by melo byt jeste video jak to svistim z kopce dolu ,byly to takovy ty s volantem .Srandy kopec.Docela se tesim co bude letos.Hlavne ,aby byl v tudletu dobu snih.Žebych si postavil vilu nekde na kopecku s vyhledem na mraky shora ? Jj, na horách je vždyčky parádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Nazdar lidicky Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Nazdar lidicky Zdravicko : ) Jakpak se mame ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 zdar jak svina - pekny pocasi...... :disgust: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 zdar jak svina - pekny pocasi...... :disgust: Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Jj, na horách je vždyčky parádně... To je fakt Si tak brouzdam ted po bazarech a narazil jsem na neco http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6830337 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Zdar jak Brno... zdar Brno-slecen plno :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Jero, takhle vypadá Říp trčící z té nízké oblačnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 zdar jak svina - pekny pocasi...... :disgust: Zdarec ... mas recht pocasi je opavdu koupaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 To je fakt Si tak brouzdam ted po bazarech a narazil jsem na neco http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6830337 Jj, A3 8P dokonce ve faceliftu, ale rok 2004, trochu mi to nesedí, musel bych to prostudovat hlouběji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Jero, takhle vypadá Říp trčící z té nízké oblačnosti... Kruci to by byla parada .) akorat by tam asi trosku foukalo ... to bych ,akorat nemohl zacit fotit masinky,ale spis bych se venoval letectvu : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 zdar Brno-slecen plno :) Tak to každopádně a za všech okolností... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Jj, A3 8P dokonce ve faceliftu, ale rok 2004, trochu mi to nesedí, musel bych to prostudovat hlouběji... Prave jsem na to taky koukal a nezdalo se mi to ... Vcera jsi me trosku navnadil ,nejaka 1.8 by mi bodla .) Hlavne docela se*u tady z tehletech kolecek http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6773011 Editováno: 20. Listopad 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Kruci to by byla parada .) akorat by tam asi trosku foukalo ... to bych ,akorat nemohl zacit fotit masinky,ale spis bych se venoval letectvu : ) To každopádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tak to každopádně a za všech okolností... a porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Zdarec ... mas recht pocasi je opavdu koupaci vzdycky kdyz umeju karu tak do 3 dnu chcije a kdyz na to dlabu tak treba mesic krasne .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Kurec teď checkuju, co zase vyfotil můj kolega letecký fotograf se svým Nikonkem D300 a nestačím se divit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Brno-slecen plno :) Uplne nejvice trefny postreh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 vzdycky kdyz umeju karu tak do 3 dnu chcije a kdyz na to dlabu tak treba mesic krasne .... Tak to je úplně normální, já když umeju, navoskuju a přeleštím, tak začne pršet ještě při té práci nebo nejpozději druhý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 vzdycky kdyz umeju karu tak do 3 dnu chcije a kdyz na to dlabu tak treba mesic krasne .... nevim cim to je,ale mam to uplne stejne ... Kdysi jsem myl kazdou sobotu a vetsinou bylo dopoledne krasne a odpoledne mi autak pokapalo , cloveka pak odradi vubec se do neceho poustet ,jeste kdyz se u toho vetsinou znavim kopmpletnim lestenim .... Uz jsi sehnal typka na montaz vyhrevu ? Spidi ukaz ukaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Uplne nejvice trefny postreh zejo.... a to tam jezdim jen tak 4-5x rocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky