Mischa Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Cau slo by napasovat a prizpusobit budíky z Octavie I 2001 Tdi s palubnim PC do Octavie 99 TDi??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Cau slo by napasovat a prizpusobit budíky z Octavie I 2001 Tdi s palubnim PC do Octavie 99 TDi???Diky Tak to by určitě nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 bez uprav ne.......ale jinak to jde pokud chceš dát facelift budíky do 99....samozřejmě s upravou......(dokonce mám k mání i budíky bez maxe r.v. 2001 facelift TDis pinem a 0 km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 bez uprav ne.......ale jinak to jde pokud chceš dát facelift budíky do 99....samozřejmě s upravou......(dokonce mám k mání i budíky bez maxe r.v. 2001 facelift TDis pinem a 0 km) Diky ja budiky mam, ale jen me to zajimalo jestli to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jj v poho .....jdeto ale neni to jen dát budíky .....ale zase to taky neni tak hrozný.......! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jj je to složitý 2 dráty přispůsobit motorovce a naučit klíče a nepude pípák na světla což jde vyřešit externím pípákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 já bych teda ještě řekl, že nepůjde pak palubák, který u 01 frčí po CANu, kdežto u 99 je ještě po extra drátu, to samé platí i u otáček, ale to jde vyřešit propojením CANu mezi RJ motoru a ABS k budíkům, bohužel palubák po CANu u starých RJ motoru nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Jardo Ahoj :_)))) hele dával jsem několikrát budíky nové s maxem a bez do 98-99 tdi a pohoda vše ukazuje až na kontrolku air :-)))) problem je jen u starších benzínů před faceliftem.......ale to by tady mohl napsat třeba Váša........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 dělal jsem několik 98 TDi a vše fungovalo to že tady někdo napíše že mu to nefunguje neznamená že to doopravdy nejde problém se spotřebou je pod 99 u benzínu u 1,8 T je problém už od 1/2 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 dělal jsem několik 98 TDi a vše fungovaloto že tady někdo napíše že mu to nefunguje neznamená že to doopravdy nejde problém se spotřebou je pod 99 u benzínu u 1,8 T je problém už od 1/2 99 a co ta kontrolka žhavení, ta jde bez výměny RJ motoru u 98 a 99? mě teda u 98 nešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 a co ta kontrolka žhavení, ta jde bez výměny RJ motoru u 98 a 99? mě teda u 98 nešla mě šly u obou (jen píše chybu v motorovce že je špatná ale jinak funguje OK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 mě šly u obou (jen píše chybu v motorovce že je špatná ale jinak funguje OK) mě to právě vyhazovalo chybu, kontrolka nesvítila, po vymazání chyby se rozsvítila korektně, ale po dalšim startu už zase chyba a nesvítila. Tak jsme nabyl dojmu, že je to u těchto ročníků normální zatim jsme tam dal nazpět staré budíky, stejnak se to auto bude na jaře celé překopávat an facelift včetně elektriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.