Publikováno Leden 1, 200817 r Cau slo by napasovat a prizpusobit budíky z Octavie I 2001 Tdi s palubnim PC do Octavie 99 TDi??? Diky
Leden 1, 200817 r Cau slo by napasovat a prizpusobit budíky z Octavie I 2001 Tdi s palubnim PC do Octavie 99 TDi???Diky Tak to by určitě nešlo...
Leden 2, 200817 r bez uprav ne.......ale jinak to jde pokud chceš dát facelift budíky do 99....samozřejmě s upravou......(dokonce mám k mání i budíky bez maxe r.v. 2001 facelift TDis pinem a 0 km)
Leden 2, 200817 r Autor bez uprav ne.......ale jinak to jde pokud chceš dát facelift budíky do 99....samozřejmě s upravou......(dokonce mám k mání i budíky bez maxe r.v. 2001 facelift TDis pinem a 0 km) Diky ja budiky mam, ale jen me to zajimalo jestli to jde.
Leden 2, 200817 r jj v poho .....jdeto ale neni to jen dát budíky .....ale zase to taky neni tak hrozný.......!
Leden 2, 200817 r jj je to složitý 2 dráty přispůsobit motorovce a naučit klíče a nepude pípák na světla což jde vyřešit externím pípákem
Leden 2, 200817 r já bych teda ještě řekl, že nepůjde pak palubák, který u 01 frčí po CANu, kdežto u 99 je ještě po extra drátu, to samé platí i u otáček, ale to jde vyřešit propojením CANu mezi RJ motoru a ABS k budíkům, bohužel palubák po CANu u starých RJ motoru nejede
Leden 2, 200817 r Jardo Ahoj :_)))) hele dával jsem několikrát budíky nové s maxem a bez do 98-99 tdi a pohoda vše ukazuje až na kontrolku air :-)))) problem je jen u starších benzínů před faceliftem.......ale to by tady mohl napsat třeba Váša........
Leden 2, 200817 r dělal jsem několik 98 TDi a vše fungovalo to že tady někdo napíše že mu to nefunguje neznamená že to doopravdy nejde problém se spotřebou je pod 99 u benzínu u 1,8 T je problém už od 1/2 99
Leden 2, 200817 r dělal jsem několik 98 TDi a vše fungovaloto že tady někdo napíše že mu to nefunguje neznamená že to doopravdy nejde problém se spotřebou je pod 99 u benzínu u 1,8 T je problém už od 1/2 99 a co ta kontrolka žhavení, ta jde bez výměny RJ motoru u 98 a 99? mě teda u 98 nešla
Leden 2, 200817 r a co ta kontrolka žhavení, ta jde bez výměny RJ motoru u 98 a 99? mě teda u 98 nešla mě šly u obou (jen píše chybu v motorovce že je špatná ale jinak funguje OK)
Leden 2, 200817 r mě šly u obou (jen píše chybu v motorovce že je špatná ale jinak funguje OK) mě to právě vyhazovalo chybu, kontrolka nesvítila, po vymazání chyby se rozsvítila korektně, ale po dalšim startu už zase chyba a nesvítila. Tak jsme nabyl dojmu, že je to u těchto ročníků normální zatim jsme tam dal nazpět staré budíky, stejnak se to auto bude na jaře celé překopávat an facelift včetně elektriky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.