us-tim Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Proč ... jednoducha odpoved :-( mel sem malinkou nehodu, a ptz podnikam,potrebuju auto, Skodovky se me dycky libily, tak jsem se nechal premluvit :-) Prikladam Vam sem foto moji nehudky-tak se muzete pokochat, a doufam ze uz to nebudu muset zazit znovu..a vyhlasuji soutez-kdo pozna v cem sem jel ? foto primo z nehody se mrknete kam sem az letel Tak snad se me tu u Vas bude libi a doufam, ze takovyhle fotky uz sem nebudu muset davat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Prostě jsi měl klasickej zadohrab. Čau Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 viděl bych to na trojkový Bawo a ustřelenou prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radys.s Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 jojo už jsem tě litoval, když jsem to viděl na BMWklubu... takovej krasavec, škoda ho - hlavně buď rád že jsi vylezl celej! jo a mimochodem - když jsem četl ten tvůj komentář k nehodě, tak jsem smíchy padal pod stůl k soutěži: já typuji nějakej hodně výkonej křovinořez se zadním náhonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
us-tim Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 heh no svyma komentarema sem znamej ... jenze tedka tech ctvrt mega v pokladnicce nejak chybi ...ale kluci, to ze sem mel zadohrab vubec nehraje roli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 To asi nikdo nepozná, žádnej znak ,ani podle přední masky to nejde poznat, já to tipuji na trabanta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 další sekačka na trávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
us-tim Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 další sekačka na trávu na BMWforu mam prezdivku sekačkoletec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Heh docela masakr. Bud rad ze si v pohode.. toe nejdulezitejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 na BMWforu mam prezdivku sekačkoletec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 A jaka to byla vybava ze ma hned takove maskování . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radys.s Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 hele US-tim, jetli chceš s něčím vorat, tak ti u nás v JZD zamluvím jeden traktor ať nemusíš likvidovat rovnou baveca hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.