Publikováno Leden 2, 200817 r Proč ... jednoducha odpoved :-( mel sem malinkou nehodu, a ptz podnikam,potrebuju auto, Skodovky se me dycky libily, tak jsem se nechal premluvit :-) Prikladam Vam sem foto moji nehudky-tak se muzete pokochat, a doufam ze uz to nebudu muset zazit znovu..a vyhlasuji soutez-kdo pozna v cem sem jel ? foto primo z nehody se mrknete kam sem az letel Tak snad se me tu u Vas bude libi a doufam, ze takovyhle fotky uz sem nebudu muset davat :-)
Leden 2, 200817 r jojo už jsem tě litoval, když jsem to viděl na BMWklubu... takovej krasavec, škoda ho - hlavně buď rád že jsi vylezl celej! jo a mimochodem - když jsem četl ten tvůj komentář k nehodě, tak jsem smíchy padal pod stůl k soutěži: já typuji nějakej hodně výkonej křovinořez se zadním náhonem
Leden 2, 200817 r Autor heh no svyma komentarema sem znamej ... jenze tedka tech ctvrt mega v pokladnicce nejak chybi ...ale kluci, to ze sem mel zadohrab vubec nehraje roli :-)
Leden 2, 200817 r To asi nikdo nepozná, žádnej znak ,ani podle přední masky to nejde poznat, já to tipuji na trabanta.
Leden 3, 200817 r hele US-tim, jetli chceš s něčím vorat, tak ti u nás v JZD zamluvím jeden traktor ať nemusíš likvidovat rovnou baveca hihi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.