Publikováno Leden 5, 200817 r prestalo mi fungovat servo, niekedy slo niekedy nie... pozrel som kable a boli uplne rozleptane tak som take najhorsie kable povimienal a potom asi zhruba mesiac klud vsetko slo ako ma az zrazu mi zacala svietit kontrolka lambda sondy/poruchy motora - kontrolka svieti stale, neblika nepipa po nastartovani svieti... TAK BY SOM SA CHCEL OPYTAT CI NAHODOU NEVIETE KTORY Z TYCH KABLIKOV V TOM ZVAZKU ZAOXIDOVANYCH IDE K TEJ KONTROLKE ABY SOM SA MOHOL POZRIET CI TEN KABLIK NIE JE PRERUSENY ALEBO ZAOXIDOVANY?! dakujem vsetkym
Leden 5, 200817 r Mal by si vymeniť celý zväzok lebo za chvílu ti začne blbnúť vela vecí hlavne keď sa v tom začneš hrabať! Vela ludí tu s tým malo problémy a asi to nie je sranda ani finančne ani po stránke pracnosti! tu máš o tom takmer všetko http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21515
Leden 5, 200817 r Autor hej cely ale davat do toho 40 000Sk by bola debilina prvej triedy... ja som najviac postihnute kable precvakal a prepajkoval tam dobre... vsetko fungovalo az na to ze mi teraz svieti kontrolka motoru a mna zaujima ze ktory kablik z toho zvazku ide ku kontrolke poruchy motora?!
Leden 6, 200817 r ani jeden kábel z nich nevedie k tej kontrolke, kontrolka sa rozsvieti na základe informácie poslanej od RJ motoru. Najlepšie by bolo aby si išiel na VAG a prekontroloval chyby v RJ motoru aj v budíkoch aby si si bol na isto. Je dosť možné že máš vadný spínač brzdových svetiel napríklad. Každopádne myslím že téma zaoberajúce sa týmto tu už je a je vyvesené takže onedlho zamknem a presuniem tam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.