Publikováno Leden 5, 200817 r Zdravim, nemal som pri sebe fotak ked mi nastal takyto problem.Takze dufam ze si to viete predstavit. Na vodicovej strane v prednom kolese vyskocila z uchytenia hadicka ktora privadza brzdovu kvapalinu do brzdy. Na druhej stranje je prichitena a nevypadava, (vypadlo mi to uz 2krat) chcem sa opytat ci s tym mate niekto skusenosti. Nemam moznost ist cca 1 - 2 tyzdne do servisu tak sa chcem opytat ci tam ma byt este nejaka pouistka ktora drzi tu hadicku v tej zapadke alebo to len nejako jemne dotiahnut kliestami.... Zistil som to nahodne, ked som videl ze je uvonena.... + nieco mi cinka ako kebny za budikmi v palubnej doske Je to taky cinkavi zvuk ako keby som srubkou tukal o kov, roby to ak prudsie pridam alebo idem po nerovnostiach ci tocim prudsie volantom. Da sa to pocut aj ked stojim treba tocit volantom sem a tam... Bojim sa aby mi v rukach neostal volant Vsetkym vopred dakujem. Jedna sa o Fabiu I Combi. Brzdi FS III najazdene 6tisic km Upraveno Leden 5, 200817 r od lukisvk
Leden 6, 200817 r Podla nájazdu km to máš ešte v záruke nie? tak tam nie je čo riešiť! Auto zavez do škodovky a nech sa starajú a závady odstránia. Ty by si do toho počas záruky ani nemal zasahovať na to sú v servisoch háklivý! Ale ked chceš tak pozri ako je to uchytené na druhej strane a porovnaj či ti tam niečo nechýba. Brzdy by si mal mať 100%. Ak ti to cinká za prístrojovkou tak sa báť,že ti vypadne volant, sa myslím nemusíš!Chcelo by to pozrieť pod prístrojovku, ale to by si musel všetko "vykuchať"!
Leden 6, 200817 r Autor Samozrejme ze to odniesiem do servisu, je tam zaruka, takzitiez tvrrdim ze nieje co riesit, a je to na servise. Nemam to presne ako pozriet, pretoze nato aby som pozrel ako jet o uchytene na druhej strane by som musel dat dole koleso. A to sa mi nechce, skusil som len pokyvat hadickou a na druhej strane drzi. Na vodicovej strane lietala, tak som ju zasunul spet ale ked som opet pokyval opet vypadla, takze ma podozrenie ze tam chyba nejaka poistka... A co sa tyka volantu, (palubovky! pozeral som na fore ze sa to dost riesilo, tak to opet dam do skodovky nech si to prezru a opravia. Ak by mal niekto odfoten disk ked davala dole pripadne menil koleso, nech to sem prosim ta, chcem sa pzoriet ako to ma byt uchytene.... Dakujem.
Leden 6, 200817 r Autor Načo by si dával dole kolo? Keď dáš plný raid tak to máš ako na dlaní Ano to som skusal, al enevidno to dobre.... aspon nie s prednej strany, zo zadnej ako tak..
Leden 6, 200817 r Autor Pravdepodobne ti chýba ta 2 Asi ano, al epozeram ze tam je rok 2002 a to neboli este FS II? Mozno sa mylim , a mozno je konsrtukcne usporiadanie rovnake... Ale ano, asi to bude ono...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.