Publikováno Leden 6, 200817 r Ahoj chtěl bych se zeptat. Mám Octu 1.6 55 kW a koupil jsem v svíčky Bosch dali mi v krámě podle katalogu s označením WR 7 LTC+ ale našel jsem tady na foru že předepsaný jsou V 7 LTCR. Nemáte někdo prosím nějakej odkaz katalogu Bosch abych mohl zjistit co mi to prodali, jestli jsou stejný a nebo na úplně jinej motor. Díky moc
Leden 6, 200817 r Ahoj chtěl bych se zeptat. Mám Octu 1.6 55 kW a koupil jsem v svíčky Bosch dali mi v krámě podle katalogu s označením WR 7 LTC+ ale našel jsem tady na foru že předepsaný jsou V 7 LTCR. Nemáte někdo prosím nějakej odkaz katalogu Bosch abych mohl zjistit co mi to prodali, jestli jsou stejný a nebo na úplně jinej motor. Díky moc Ahoj, podla toho co som videl na tejto stranke http://www.bosch-automotive.com/ecat-online/, pre Tvoj motor mas spravne sviecky - vid prilozeny subor. Skus si to skontrolovat sam, zadaj kod svojho motora, resp. vyhladaj ho podla kW.
Leden 7, 200817 r Ahoj chtěl bych se zeptat. Mám Octu 1.6 55 kW a koupil jsem v svíčky Bosch dali mi v krámě podle katalogu s označením WR 7 LTC+ ale našel jsem tady na foru že předepsaný jsou V 7 LTCR. Nemáte někdo prosím nějakej odkaz katalogu Bosch abych mohl zjistit co mi to prodali, jestli jsou stejný a nebo na úplně jinej motor. Díky moc Je to správně, ty V 7 LTCR se již nevyrábějí, tohle je místo nich. Já je kupoval vloni asi po kile. T.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.