Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chtěl bych se zeptat. Mám Octu 1.6 55 kW a koupil jsem v svíčky Bosch dali mi v krámě podle katalogu s označením WR 7 LTC+ ale našel jsem tady na foru že předepsaný jsou V 7 LTCR. Nemáte někdo prosím nějakej odkaz katalogu Bosch abych mohl zjistit co mi to prodali, jestli jsou stejný a nebo na úplně jinej motor. Díky moc

Vloženo
Ahoj chtěl bych se zeptat. Mám Octu 1.6 55 kW a koupil jsem v svíčky Bosch dali mi v krámě podle katalogu s označením WR 7 LTC+ ale našel jsem tady na foru že předepsaný jsou V 7 LTCR. Nemáte někdo prosím nějakej odkaz katalogu Bosch abych mohl zjistit co mi to prodali, jestli jsou stejný a nebo na úplně jinej motor. Díky moc

Ahoj, podla toho co som videl na tejto stranke http://www.bosch-automotive.com/ecat-online/, pre Tvoj motor mas spravne sviecky - vid prilozeny subor. Skus si to skontrolovat sam, zadaj kod svojho motora, resp. vyhladaj ho podla kW.

post-1442-1199637741_thumb.jpg

Vloženo

Je to správně, ty V 7 LTCR se již nevyrábějí, tohle je místo nich. Já je kupoval vloni asi po kile.

T.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...