Publikováno Leden 8, 200817 r Ahoj, dá se někde na originální navigaci zvolit motiv podsvětlení napořád? Nechce se mi pořád klikat na to, aby navigiace změnila barvu pro noční provoz, když nemám zaplé světla. Díky moc
Leden 9, 200817 r nejde, bud to měníš manuálně a nebo automaticky rožnuutím světel má to míslím v konektoru pin na kterej jde proud když rozsvítíš světla, tak pokud ho přivedeš když zapneš zapalování, tak budeš mít černou obrazovku furt mě už ta bílá taky neba
Leden 9, 200817 r jde to normálně navolit v menu....aby se to neměnilo.....a zvolíš v jakém stavu to má být......!!!!sám to používám....
Leden 10, 200817 r tak mi to pak nefachá, když vypnu automatickou změnu, tak se mi po každým startu rožne bíle původně jsem doufal, že prostě dám černej dysplej a vypnu ten automat a bude to černý a není
Leden 10, 200817 r Autor jde to normálně navolit v menu....aby se to neměnilo.....a zvolíš v jakém stavu to má být......!!!!sám to používám.... Opravdu? A mohl bys mi říct kde? Hledal jsem to, ale nic jsem nenašel. Kdybych to tam našel, tak sem nepíšu,ale fakt to nemužu najit.
Leden 11, 200817 r je to někde v nastavení, myslím, že není problém to najít ale mě to fakt nefachalo, eště to prubnu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.