MichalDvorakCZ Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ahoj, dá se někde na originální navigaci zvolit motiv podsvětlení napořád? Nechce se mi pořád klikat na to, aby navigiace změnila barvu pro noční provoz, když nemám zaplé světla. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 nejde, bud to měníš manuálně a nebo automaticky rožnuutím světel má to míslím v konektoru pin na kterej jde proud když rozsvítíš světla, tak pokud ho přivedeš když zapneš zapalování, tak budeš mít černou obrazovku furt mě už ta bílá taky neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 jde to normálně navolit v menu....aby se to neměnilo.....a zvolíš v jakém stavu to má být......!!!!sám to používám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 tak mi to pak nefachá, když vypnu automatickou změnu, tak se mi po každým startu rožne bíle původně jsem doufal, že prostě dám černej dysplej a vypnu ten automat a bude to černý a není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 jde to normálně navolit v menu....aby se to neměnilo.....a zvolíš v jakém stavu to má být......!!!!sám to používám.... Opravdu? A mohl bys mi říct kde? Hledal jsem to, ale nic jsem nenašel. Kdybych to tam našel, tak sem nepíšu,ale fakt to nemužu najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 je to někde v nastavení, myslím, že není problém to najít ale mě to fakt nefachalo, eště to prubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Už sem na to přišel a vše funguje, díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.