hormacher Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Prosím jaký je rozdil ... chci si koupit navigaci do Octavie I facelift a viděl jsem dva typy navigace Skoda ... DX a non DX .... jaký je rozdíl prosim?ctou obe dve ceskou mapu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ne, pouze dx.. no DX je na ho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Prosím jaký je rozdil ... chci si koupit navigaci do Octavie I facelift a viděl jsem dva typy navigace Skoda ... DX a non DX .... jaký je rozdíl prosim?ctou obe dve ceskou mapu? JENOM DX, jak píše kolega ... taky jsem udělal chybu a kupoval jsem když jsem prd tomu rozuměl, pak jsem první navigaci prodal za 40% puvodni ceny ... navic, CZ mapa a vubec vetsina map je jenom pro DX ... na non-DX jsem měl akorat Nemecko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.