hormacher Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Prosím jaký je rozdil ... chci si koupit navigaci do Octavie I facelift a viděl jsem dva typy navigace Skoda ... DX a non DX .... jaký je rozdíl prosim?ctou obe dve ceskou mapu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausek Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Ne, pouze dx.. no DX je na ho.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamosi Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Prosím jaký je rozdil ... chci si koupit navigaci do Octavie I facelift a viděl jsem dva typy navigace Skoda ... DX a non DX .... jaký je rozdíl prosim?ctou obe dve ceskou mapu? JENOM DX, jak píše kolega ... taky jsem udělal chybu a kupoval jsem když jsem prd tomu rozuměl, pak jsem první navigaci prodal za 40% puvodni ceny ... navic, CZ mapa a vubec vetsina map je jenom pro DX ... na non-DX jsem měl akorat Nemecko ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts