peto120lr Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Prosim vas neviete co tomu je ? prisiel som na pumpu normalne som vypol motork natankoval, a ked som nastartoval tak mi zacalo svietit kontrolka ABS, preblikovat kontrolka rucnej brzdy, a nejdu mi svetla, lucasy pod volantom, truba, motorcek kurenia. Prosim vas poraddte co to moze byt. prosiiiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Prosim vas neviete co tomu je ? prisiel som na pumpu normalne som vypol motork natankoval, a ked som nastartoval tak mi zacalo svietit kontrolka ABS, preblikovat kontrolka rucnej brzdy, a nejdu mi svetla, lucasy pod volantom, truba, motorcek kurenia. Prosim vas poraddte co to moze byt. prosiiiiiim nejspíše vadná spínací skříňka, stačí vyměnit "oříšek" spínačky, cca 600,-Kč a měl by být klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Takze uz mi to funguje bolo odpalene jedno rele a este aj spodok spinacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 potvora jedna. To by jeden musel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.