Ignác Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 taky bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Me pas brzdil o ocelovou sponu (voditko), ktere je pristupna az po demontazi plastu sloupku. Stacilo rozebrat sloupek, sponu vycistit hadrem a technickym benzinem a pas jezdi jak zamlada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ledna Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Precetl,koupil,nastrikal,funguje!! DIIIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Našel jsem v garage zbytek silikonoveho spreje na plasty, třiknul to a malem mi ta spona vyskocila ze sloupku, jak rychle naviji...funguje skvele takze dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Taky jen poděkuju za nápad a potvrzuju - nástřik spony+hrany krytu obyč.sprejem na palubku - jezdí to jak TGV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 taky to zitra zkusim, jen jestli mi to nepřimrzne :-) když se vrací zima ...já vám říkal neolizujte to zábradlí když mrzne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 taky to zitra zkusim, jen jestli mi to nepřimrzne :-) když se vrací zima...já vám říkal neolizujte to zábradlí když mrzne :-) mají pravdu pane Bouše - nástřik a pročištění vodítek pásů funguje /málem mi letící přeska rozbila boční okno - nezvyk krotit pás/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ahojte, po asi dlhej dobe mam problem s navijanim pasu na OCT1. Soferova strana sa proste nechca navinut. Bolo mi povedane ze musim vymenit pas.. Da sa to nejak spojazdnit.. namazat alebo nieco take? Dakujem za rady vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 tak teď nevím, zda jsi četl celé toto vlákno, kde máš jeden tip, jak to zprovoznit ... ovšem pokud by náhodou nezabralo, nebo jen na chvíli, jak mně, řešil jsem to u Fábie I takto http://forum.skodahome.cz/topic/121515-pomal%C3%A9-nav%C3%ADjen%C3%AD-p%C3%A1su-%C5%99idi%C4%8De/?hl=p%C3%A1s#entry1706710 předpokládám, že mechanismus pásů bude stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.