Přejít na obsah

Odomknem a svietia svetla


Matusle

Doporučené příspěvky

Uz v tom mam trosku zmatek. Ale ja mam spinac svetel neustale v poloze pro automaicke spousteni (light assistant). Jen kdyz potrebuju rozsvitit mlhovky tak s nim musim otocit. Obe funkce mam zapnute a funguje to bezproblemove. Uz nevim jake intervaly tam mam nastavene, ale sedi to. Funkce coming home se aktivuje az tehdy kdy nastartujes auto (asi na nejakou dobu).-> Pokud totiz pujdu vecer do garaze otevru auto tak se spusti funkce leaving home (xenony a vsechno osvetleni se rozsviti), ale otevru jen dvere nebo kufr abych neco vyndal (nebo ani nic nemusim otvirat) a potom auto zamknu tak uz funkce coming home "nefunguje" a svetla se zhanou ihned se zavrenim dveri.

Pri predavani auta mi o tom rikal prodejce ze pokud chces tu funkci (coming home) pouzit tak pry musis po nastartovani otocit spinac svetel do polohy potkavacich svetel. Pak to bude fungovat. Ja s tim neotacim a myslim ze pomyslne "otoceni" v tomhle pripade spousti svetelny senzor ve zpetnem zrcatku.

Svetlo - assistant nefunguje.

Tma - funguje oboji. Ale coming home pouze pokud bylo auto nastartovano (zapnute zapalovani). Jinak neni funkcni.

Chci se tě zeptat, když vypneš zapalování, tak ti to svítí nějakou dobu a pak zhasne i když máš otevřené dveře? Když pak zamkneš DO, tak se to rozsvítí nebo ne?

Mně to funguje s light asistentem tak, že to po vytažení klíčku ze zapalování ještě chvíli svítí cca 30 s, když po zhasnutí odcházím a zamknu už jdu po tmě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Koukám,že každýmu to jde jinak.Mně například Leaving chodí přesně podle knížky.Tzn že reaguje na světlo.I zrcátka svítí jen za šera nebo za tmy,ale pokud si aktivuji fc Coming,tak svítí pokaždý,když vypnu zapalování.Bez ohledu na to,jestli je světlo nebo tma,jestli mám přepínač na automatiku nebo natvrdo.Podle knížky to rozhodně není.A jak to tady čtu,tak v tom mám pěknej bordel. :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim,mel bych dotaz,asi hloupý ale zeptam se,dneska jsem byl ve skodovce si nechat nakodovat coming home ale odjel jsem s nepořízenou,mam tam znamiho takze mu verím nebo to neumí ale rekl mi ze to zkousel vselijak ale nepoderilo se mu to,prej mu to nedovolilo mu to nastavit,dokonce jsem si i koupil noví prepinač na svetla na light assistant,stejne to neslo...........mam r.v 05.diky za jakoukoli radu.. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdar chlapy, tak jsem to tu pečlivě pročetl a mam v tom teda opravdu dokonalej guláš...mno nic :o jeden dotaz bych ale na vás měl... :D tak tedy: Půjde mi ta fce com/liv. home nakódovat na maxíku nebo aspoň na VAGu??? Mam MR 05 Elegance - halogeny, maxík i senzor deště už z výroby, žádná dodělávka...malá poznámka: nemám na přepínači světel AUTO ani nic jiného (viz foto), nakódované mam denní svícení...přepínač je stále v poloze 0 = vypnuto a při každém zapnutí zapalování se rozsvítí světla...sice bych uvítal kdyby se rozžhly až po nastartovaní ale což aspoň, že nezapomínám rozsvítit a nesponzoruju švestky...docela rád bych aby mi to svítilo na cestu dom...půjde to bez toho aniž bych musel něco dokupovat a někoho sponzorovat??? V maxíku jsem nic nenašel. Předem dík za odpověd :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...