kango Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Uz v tom mam trosku zmatek. Ale ja mam spinac svetel neustale v poloze pro automaicke spousteni (light assistant). Jen kdyz potrebuju rozsvitit mlhovky tak s nim musim otocit. Obe funkce mam zapnute a funguje to bezproblemove. Uz nevim jake intervaly tam mam nastavene, ale sedi to. Funkce coming home se aktivuje az tehdy kdy nastartujes auto (asi na nejakou dobu).-> Pokud totiz pujdu vecer do garaze otevru auto tak se spusti funkce leaving home (xenony a vsechno osvetleni se rozsviti), ale otevru jen dvere nebo kufr abych neco vyndal (nebo ani nic nemusim otvirat) a potom auto zamknu tak uz funkce coming home "nefunguje" a svetla se zhanou ihned se zavrenim dveri. Pri predavani auta mi o tom rikal prodejce ze pokud chces tu funkci (coming home) pouzit tak pry musis po nastartovani otocit spinac svetel do polohy potkavacich svetel. Pak to bude fungovat. Ja s tim neotacim a myslim ze pomyslne "otoceni" v tomhle pripade spousti svetelny senzor ve zpetnem zrcatku. Svetlo - assistant nefunguje. Tma - funguje oboji. Ale coming home pouze pokud bylo auto nastartovano (zapnute zapalovani). Jinak neni funkcni. Chci se tě zeptat, když vypneš zapalování, tak ti to svítí nějakou dobu a pak zhasne i když máš otevřené dveře? Když pak zamkneš DO, tak se to rozsvítí nebo ne? Mně to funguje s light asistentem tak, že to po vytažení klíčku ze zapalování ještě chvíli svítí cca 30 s, když po zhasnutí odcházím a zamknu už jdu po tmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 dovolím si odpovědět za Doliho... ano... když zastavíš, vytáhneš klíče ze zapalování a zamkneš dálkou auto, tak to svítí min. 30 vt. ale tuhle dobu si můžeš na maxíku nastavit na delší... takže už budeš chodit domů za světla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Trosku zmatek tady v tom, ale me to funguje naprosto stejne jako Dolimu...je to podle me upe super funkce a mozna tak trochu machrovinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Koukám,že každýmu to jde jinak.Mně například Leaving chodí přesně podle knížky.Tzn že reaguje na světlo.I zrcátka svítí jen za šera nebo za tmy,ale pokud si aktivuji fc Coming,tak svítí pokaždý,když vypnu zapalování.Bez ohledu na to,jestli je světlo nebo tma,jestli mám přepínač na automatiku nebo natvrdo.Podle knížky to rozhodně není.A jak to tady čtu,tak v tom mám pěknej bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votas83 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zdravim,mel bych dotaz,asi hloupý ale zeptam se,dneska jsem byl ve skodovce si nechat nakodovat coming home ale odjel jsem s nepořízenou,mam tam znamiho takze mu verím nebo to neumí ale rekl mi ze to zkousel vselijak ale nepoderilo se mu to,prej mu to nedovolilo mu to nastavit,dokonce jsem si i koupil noví prepinač na svetla na light assistant,stejne to neslo...........mam r.v 05.diky za jakoukoli radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ešte som sa nestretol s tým že by to nešlo nakódovať, ale všetko je možné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 čau, tak tu funkciu mam aj ja na svojom autičku a je to super vec. Svetla sa mi zapinaju iba ak je vonku tma alebo šero. To si vyhodnoti auto samo. mne sa to pači najviac na parkoviskach pri supermarketoch. ľahko si najdem svoju krasku. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Zdar chlapy, tak jsem to tu pečlivě pročetl a mam v tom teda opravdu dokonalej guláš...mno nic jeden dotaz bych ale na vás měl... tak tedy: Půjde mi ta fce com/liv. home nakódovat na maxíku nebo aspoň na VAGu??? Mam MR 05 Elegance - halogeny, maxík i senzor deště už z výroby, žádná dodělávka...malá poznámka: nemám na přepínači světel AUTO ani nic jiného (viz foto), nakódované mam denní svícení...přepínač je stále v poloze 0 = vypnuto a při každém zapnutí zapalování se rozsvítí světla...sice bych uvítal kdyby se rozžhly až po nastartovaní ale což aspoň, že nezapomínám rozsvítit a nesponzoruju švestky...docela rád bych aby mi to svítilo na cestu dom...půjde to bez toho aniž bych musel něco dokupovat a někoho sponzorovat??? V maxíku jsem nic nenašel. Předem dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 jo a ještě to foto přepínače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 (editace) mohol by mi niekto poradiť ako to nakódovať? Coming mi už ide, leaving nie. Ďakujem. MR 2006 Editováno: 8. Říjen 2010, autor: tomihanus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.