duskos Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Caute Octaviaci, Aku Octaviu Combi by ste mi poradili - ide mi hlavne o motor . Chcel by som kupit nieco od roku vyroby 2000 do 2003 s lepsou vybavou. Co hovorite na Octaviu Combi 1,9 TDI 66 kW 4x4? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Caute Octaviaci,Aku Octaviu Combi by ste mi poradili - ide mi hlavne o motor . Chcel by som kupit nieco od roku vyroby 2000 do 2003 s lepsou vybavou. Co hovorite na Octaviu Combi 1,9 TDI 66 kW 4x4? Vdaka. Zkus nejdřív hledat, než založíš téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Zkus nejdřív hledat, než založíš téma. jj te toho tady hafo. A co řikáme na tuto volbu? jj šel bych do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Jo 4x4 bych bral Jestli to bude možný, tak i příští auto budu chtít 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duskos Vloženo 11. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zkus nejdřív hledat, než založíš téma. sa ti cudujem, ze sa ti chcelo otvorit tuto temu a este aj reagovat... nie kazdy ma mozno cas prehladavat cele forum... ty zrejme mas, ked vypisujes prispevky, zrejme len kvoli tomu aby ti stupla uzivatelska uroven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) sa ti cudujem, ze sa ti chcelo otvorit tuto temu a este aj reagovat... nie kazdy ma mozno cas prehladavat cele forum...ty zrejme mas, ked vypisujes prispevky, zrejme len kvoli tomu aby ti stupla uzivatelska uroven. asi me to nejak zazlobilo Editováno: 11. leden 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 sa ti cudujem, ze sa ti chcelo otvorit tuto temu a este aj reagovat... nie kazdy ma mozno cas prehladavat cele forum...ty zrejme mas, ked vypisujes prispevky, zrejme len kvoli tomu aby ti stupla uzivatelska uroven. ono je to spis o tom upozornit ze to tady je mockrat,a to ma pravdu kdyby nikdo nehledal a hned delal temata tak by to tady vypadalo asi zajimave a neslo by najit nic ted nedavno se toto resilo celkem obsahle a info o ruznych autech i srovnani je tu taky hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 sa ti cudujem, ze sa ti chcelo otvorit tuto temu a este aj reagovat... nie kazdy ma mozno cas prehladavat cele forum...ty zrejme mas, ked vypisujes prispevky, zrejme len kvoli tomu aby ti stupla uzivatelska uroven. Vytvoření nového téma netrvá o moc déle než použití funkce "hledání". O zmiňovanou uživatelskou úroveň mi nejde, toto fórum navštěvuji z toho důvodu, abych se něco dozvěděl nebo pokud vím, tak poradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ono je to spis o tom upozornit ze to tady je mockrat,a to ma pravdu kdyby nikdo nehledal a hned delal temata tak by to tady vypadalo asi zajimave a neslo by najit nic ted nedavno se toto resilo celkem obsahle a info o ruznych autech i srovnani je tu taky hodne Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 1.9 tdi v poho,jestli 66 kw nebo 81 kw je v celku jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 urcite to je zaujimava kombinacia-tu 4kolku by som bral aj ja ,hlavne teraz cez zimu. Osobne mam radsej ropaky,takze volba pada na tdi a jasne,ze hlavnu rolu zohrava tech.stav. prajem stastie pri vybere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duskos Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 OK. vdaka vsetkym. dufam,ze sa mi podari splasit nejaku kvalitnu stvorkolku a sa vam tu pridem s nou pochvalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.