Přejít na obsah

Zvlhčovač vzduchu


karel

Doporučené příspěvky

dej plastový okna ,nevětrej a budeš spokojenej ,vlhkost jako prase

:palec2:lol lol lol

Pod to se podepisu, kdyz jsme je meli asi mesic, tak nam zacalo nad jednim vlhnout, ale jeikoz jsme bydleli po strechou v panelaku, tak jsme to davali za vinu nektere spare v panelu, nebo dire.. Az pak se prislo na to, ze malo vetrame... :) Mame plast. okna a vlhkost mezi 65-75 %

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně nekupuj AVAIR ! (a především ne u této firmy)

Měli to známí i já a stejný problémy. Po 14ti dnech nefunkční - i když se to pravidelně čistilo. Nedokáže ani pořádně ohřát vodu (má mít funkci horká pára. Já jsem to jakžtakž uhrál na vrácení peněz, ale známí to s Electroworldem řeší asi 3 měsíce (dodnes nemají ani zvlhčovač, ani peníze!). Už to řeší přes ČOI.

Koupil jsem si Bionaire (už kvůli dětem) a naprostá spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není snad ani tak rozhodující značka zvlhčovače, jako způsob vytváření vlhkosti. Naprosto nejhorší jsou právě ty odpařovače na radiátorech, fungující jako kultivační Petriho miska. To je líheň bakterií, jak má být !!! V tomhle ohledu jsou asi nejbezpečnější ty zvlhčovače, co vyvíjejí horkou páru, ale ty maj zase velkou spotřebu energie. Ultrazvukový jsou dobrý, ale musel bys používat destilku. Jinak si do vzduchu rozprášíš všechno, co ta voda obsahuje. Takže všechno má svoje výhody a nevýhody. A to akvárium není vůbec blbej nápad. Voda se neustále filtruje a dochází k přirozenýmu odparu na poměrně velký ploše. K biologický kontaminaci prostředí nedojde dřív, než ti pochcípaj všechny ryby, což je samo o sobě perfektní indikátor čistoty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...