Vaša Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 jaké jsou hodnty v bloku měřených hodnot kanál 024 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igorxx Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 jaké jsou hodnty v bloku měřených hodnot kanál 024 ??? co nejdriv zjistim a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 tak PIN bylo ok a tudíž chyba byla někde u mne - zase měl Vaša pravdu Tak jaka byla chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda69 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Škodovka může,není důvod proč by nemohla.Vím to na 100%.Jinak i já ho umím zjistit-Kopřivnice.Když něco,tak cosby@centrum.cz Prosím, umí někdo zjistit PIN v Praze nebo na jih od Prahy? Štramberská trúba potažmo Kopřivnice je ode mě moc daleko... PIN nemám, VAG občas hlásí slabý signál od tý budící cívky a než se dostanu k opravě (četl jsem tu, že zlobí vedení), nerad bych, aby mě to někde kvůli takový konině nechalo.. Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.