Nexus Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 díkes je to supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 No problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 MOJE SRDCOVE "EMBÉČKY" Hezká RSa, ale ten scout jim kazí image. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Mozno ano, ale to su škodovky ktore sa mi pačia a take by som raz chcel mať. HEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Mozno ano, ale to su škodovky ktore sa mi pačia a take by som raz chcel mať. HEHE Aj mě se líbí - Scouti nejsou špatný. Když člověk chce mít pohon 4x4, tak Scout je ta nejjistější volba p.s.: ale s RS nesrovnatelný. RS je prostě vždy o krok kupředu. Hahaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Aj mě se líbí - Scouti nejsou špatný. Když člověk chce mít pohon 4x4, tak Scout je ta nejjistější volba p.s.: ale s RS nesrovnatelný. RS je prostě vždy o krok kupředu. Hahaha To je jasne, že to nemožeš porovnávať. Veď ja to ani neporovnávam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 To je jasne, že to nemožeš porovnávať. Veď ja to ani neporovnávam. Jo, já vím. Já to zase myslel jinak - nech to bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 měl bych tu další prácičku, kdybys měl chuť potřebuju vytvořit pruh s obrázkama max šířka je 1020px a měli by tam bejt, normální octavka na 17" kolech lift(stříbrný), RSka lift(modrý), Scoutik (capuccino), pak kombík octavka na 17" kolech Sputnik (černá) a pak combík capucciono na 16" vegách... ty barvy mužeš poladit, je to jen přibližne jak by se mi to libilo ale uvidíš jak by to vypadalo Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 měl bych tu další prácičku, kdybys měl chuť potřebuju vytvořit pruh s obrázkama max šířka je 1020px a měli by tam bejt, normální octavka na 17" kolech lift(stříbrný), RSka lift(modrý), Scoutik (capuccino), pak kombík octavka na 17" kolech Sputnik (černá) a pak combík capucciono na 16" vegách... ty barvy mužeš poladit, je to jen přibližne jak by se mi to libilo ale uvidíš jak by to vypadalo Předem děkuji A co tam zakomponovat jeste cernou RSku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 A co tam zakomponovat jeste cernou RSku? to nechám na autorovi )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Nexi, tu maš najprv to zo SZ. Bolo to jednoduchsie. O chvilu sa pustim do toho pruhu. Ak som spravne pochopil chces to mat vsetko pokope? Ci vsetko zvlast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 To len tak na rychlo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Nexus: tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 čauky Tomcat, myslíš že bys mi mohl udělat combík bežovej (sahara, capuccino) na 16" Siriusech. Děkan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 čauky Tomcat, myslíš že bys mi mohl udělat combík bežovej (sahara, capuccino) na 16" Siriusech.Děkan nezapomněl jsi na mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak som niečo dokopal. NO neviem ci sa bude pacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak som niečo dokopal. NO neviem ci sa bude pacit. 'XXX TOMCAT XXX' taky bych tě chtěl móc poprosit, jak byla prosba bežová COMBI (sahara, capuccino) na 16" Siriusech. Ještě jednou móc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 je to OK, mě se to líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 'XXX TOMCAT XXX' taky bych tě chtěl móc poprosit, jak byla prosba bežová COMBI (sahara, capuccino) na 16" Siriusech. Ještě jednou móc děkuji. Ok spravim to ale az vecer, alebo si to skus pozriet ked chces na www.skoda.de sice tam vyzeraju ako 17". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 a RS znak (starý) bys nezmák ? na netu sem našel jen malinkej obrázeček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 'XXX TOMCAT XXX' taky bych tě chtěl móc poprosit, jak byla prosba bežová COMBI (sahara, capuccino) na 16" Siriusech. Ještě jednou móc děkuji. Tu máš, ale tie Siriusy sú skôr 17" ako 16". Nechcel som ich zmensovať lebo by to vyzeralo blbo. Dufam, že budeš spokojný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 a RS znak (starý) bys nezmák ? na netu sem našel jen malinkej obrázeček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 čekal sem neco lepčího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 To bolo len tak na rýchlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tu máš, ale tie Siriusy sú skôr 17" ako 16". Nechcel som ich zmensovať lebo by to vyzeralo blbo. Dufam, že budeš spokojný. Moc díky, tak je to úplně super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.