Power156 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) ??? Editováno: 14. leden 2008, autor: Power156 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Budu měnit panel přístrojů na octavce 2, chci se zeptat co vše budu muset nakodovat?? je to VR-ko 2007 a ješte se chci zeptat jak poznam maxi dot a multifunkční dispej?, no MAXI DOT je vlastně multifunkční display. Poznáš ho tak, že je dvojnásobně velký (vysoký), než ten, co tam pravděpodobně máš teď. A ty to chceš měnit a kódovat sám ? Já jsem si to nechal předloni vyměnit za RS panel, bylo to sice docela rychle, ale ten člověk naprosto přesně věděl, co dělá a kam šáhnout. Vymýšlet to sám, dělám to ještě dneska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Coz to tak je steklej displej, tak ho měnim, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 lol viz JirkaK, jestli na první pohled nepoznáš Maxidot, radši si to nech někde udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 pokud to je výměna díky závadě, tak se vybodni na maxidot. Doma mi leží ten původní panel, za mrzkej peníz ho prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 jj, taky ho mám doma a prodám ti ho za mrzštější peníz než JirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No tak sem to dnes vymenil nakodoval, prizpusobil a je to v cajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No tak sem to dnes vymenil nakodoval, prizpusobil a je to v cajku. sám jo ? To jseš teda dobrej, tak na co ses to tu vlastně ptal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 jestli někdo neví přesnej postup jak se to koduje, jestli musim vycist stary udaja a nahrat do novýho panelu a tak, ale pc me vedl tak to slo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 jestli někdo neví přesnej postup jak se to koduje, jestli musim vycist stary udaja a nahrat do novýho panelu a tak, ale pc me vedl tak to slo :-) co že tě to vedlo, PC ?! No to je pro mně španělská vesnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Dělal to pravděpodobě na VASu, tan má průvodce a píše co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Dělal to pravděpodobě na VASu, tan má průvodce a píše co dělat. mně by nepomohla ani slepecká hůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Dělal to pravděpodobě na VASu, tan má průvodce a píše co dělat. přesně tak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.