Leden 14, 200817 r Budu měnit panel přístrojů na octavce 2, chci se zeptat co vše budu muset nakodovat?? je to VR-ko 2007 a ješte se chci zeptat jak poznam maxi dot a multifunkční dispej?, no MAXI DOT je vlastně multifunkční display. Poznáš ho tak, že je dvojnásobně velký (vysoký), než ten, co tam pravděpodobně máš teď. A ty to chceš měnit a kódovat sám ? Já jsem si to nechal předloni vyměnit za RS panel, bylo to sice docela rychle, ale ten člověk naprosto přesně věděl, co dělá a kam šáhnout. Vymýšlet to sám, dělám to ještě dneska.
Leden 14, 200817 r lol viz JirkaK, jestli na první pohled nepoznáš Maxidot, radši si to nech někde udělat
Leden 14, 200817 r pokud to je výměna díky závadě, tak se vybodni na maxidot. Doma mi leží ten původní panel, za mrzkej peníz ho prodám.
Leden 15, 200817 r No tak sem to dnes vymenil nakodoval, prizpusobil a je to v cajku. sám jo ? To jseš teda dobrej, tak na co ses to tu vlastně ptal ?
Leden 15, 200817 r Autor jestli někdo neví přesnej postup jak se to koduje, jestli musim vycist stary udaja a nahrat do novýho panelu a tak, ale pc me vedl tak to slo :-)
Leden 15, 200817 r jestli někdo neví přesnej postup jak se to koduje, jestli musim vycist stary udaja a nahrat do novýho panelu a tak, ale pc me vedl tak to slo :-) co že tě to vedlo, PC ?! No to je pro mně španělská vesnice.
Leden 15, 200817 r Dělal to pravděpodobě na VASu, tan má průvodce a píše co dělat. mně by nepomohla ani slepecká hůl
Leden 15, 200817 r Autor Dělal to pravděpodobě na VASu, tan má průvodce a píše co dělat. přesně tak :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.