Midas Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Pěkný předpokládám že tvůj vlastní výtvor udělal by jsi i něco pro mě? Třeba potřebuju vyzkoušet na moji fábii jak by vypadala po výměně laku kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Nevypadá to zle...i tam barva :-), jen ty kola jsou nějaký utopený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerty333 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj potřeboval bych od vás radu jak mám nejlíp ve Virtual Tuning u auta změnit barvu už seem zkoušel všelijaký návody ale žádnej mi nejde prosím poraďte dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.