Přejít na obsah

"pazvuky" při zatáčení vlevo

switcher

Doporučené příspěvky

Ahoj ve spolek...

tak jsem ji tak dlouho chválil, že se nic nesere a je to tady zase... :aggressive:

Když zatáčím doleva tak se ozvývá jakoby pružina v levém kole cvrnkla... Když dám na levo plnej, tak se o pul otáčky volant vrátí. Známý mi říkal, že by to mohlo být ložiskem ve vrchním uložení, že se ta pružina našponuje při zatáčení?! Nebo může být prasklá? Ten klobouk tlumiče je trošku níž než druhý a přes díry je slyšet jako by tam něco chrastilo. Kluci čím to může být? děkuju za rady. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ve spolek...

tak jsem ji tak dlouho chválil, že se nic nesere a je to tady zase... :aggressive:

Když zatáčím doleva tak se ozvývá jakoby pružina v levém kole cvrnkla... Když dám na levo plnej, tak se o pul otáčky volant vrátí. Známý mi říkal, že by to mohlo být ložiskem ve vrchním uložení, že se ta pružina našponuje při zatáčení?! Nebo může být prasklá? Ten klobouk tlumiče je trošku níž než druhý a přes díry je slyšet jako by tam něco chrastilo. Kluci čím to může být? děkuju za rady. :help:

Ted sem skocil do diry a neco tam louplo a je klid :) nechápu, uvidíme co se z toho vyklube

Odkaz ke komentáři

Radši prohlídni pružinu, nejlépe když tě bude někdo točit volantem a mrkneš co to dělá. Něco podobného co popisuješ , mě dělalo kdysi na R 19, až jednoho dne rána a pružina rupla na posledním závitu u misky a uštípnutý kousek vylítnul ven.

Mohlo by to mít souvislost, pružina nebo vydřená/ přidřená miska v horním uložení. Možná jak jsi vlítnul do díry tak se uvolnilo napětí a přeskočilo to do normálního stavu.

To je má doměnka.

Editováno: , autor: beeson
Odkaz ke komentáři

Radši prohlídni pružinu, nejlépe když tě bude někdo točit volantem a mrkneš co to dělá. Něco podobného co popisuješ , mě dělalo kdysi na R 19, až jednoho dne rána a pružina rupla na posledním závitu u misky a uštípnutý kousek vylítnul ven.

Mohlo by to mít souvislost, pružina nebo vydřená/ přidřená miska v horním uložení. Možná jak jsi vlítnul do díry tak se uvolnilo napětí a přeskočilo to do normálního stavu.

To je má doměnka.

Já bych to taky tak nějak viděl, dík za názor, určo to prohlídnu

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...