Power156 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) prosim o radu jak vyndat z nove octavky autoradio Melody, neni to to velky , a jestli nekdo nemáte schema zadní zasuvky potreboval bych tam soupnout HF pokud to podporuje, diky Editováno: 20. leden 2008, autor: Power156 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 STREAM má po bokoch 4 torxové skrutky, ale symphony neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 18. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Prave stream to vyndat umim ale tohle nevim jak, a nehci to zbytecne omackat a podrapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power156 Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) to to fakt nikdo nevi?? to radio je polovicni( na vysku nez stream) je to dotazeny z nemecka, možná sem spletl značku rádia ale někdo se s tím určitě setkal, prosim mooooc o pomooooc Uz jsem nasel spravnej nazev je to melody Editováno: 20. leden 2008, autor: Power156 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabier Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) normálně vytrhneš mřížku kolem rádia a klimatizace. Vedle kolíbkového tlačítka vlevo (scan/as) a vpravo (TP/A/F) jsou záslepky, ty opatrně vyjmeš a pod tím jsou šrouby TX 20. Vyšroubuješ a rádio je venku. Jinak rádio má vstup na telefon, akorát nevím, jak to funguje s aftermarketovým zařízením. Editováno: 26. leden 2008, autor: Fabier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 STREAM má po bokoch 4 torxové skrutky, ale symphony neviem. Prosím o radu. Vím, že se Stream vyndavá pomocí nějakých "klíčů či vydliček", ale nevím. Mám auto pár dní a rád bych připojil USB na radio přes měnič. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Prosím o radu. Vím, že se Stream vyndavá pomocí nějakých "klíčů či vydliček", ale nevím. Mám auto pár dní a rád bych připojil USB na radio přes měnič. Díky za rady. Našel jsem to. Uff http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4304&st=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rovnak Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Vdaka kolegovi menom Fabier som prisiel na to ze tymto isty sposobom sa da vybrat autoradio BLUES v octavii FL, dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.