Únor 4, 200817 r Autor GARNY: pokud mas steam css tak si me dej do friends a muzes s nama hrat - mam 3 public servery ( hrajeme s acem venturou )
Únor 20, 200817 r Tak to taky musim pridat svoji trosku do mlyna, jelikoz jsem stary gamer, bohuzel i vekem. Hral jsem kde se co sustlo. Nejvice ovsem on-line Battlefield 2 (odehranych 694 hodin na ranked serverech, k tomu dalsich mraky hodin neranked + zapasy) STATISTIKY Dale Battlefiield 2142, Quake wars enemy territory, NHL 06, Flat out 2, a dalsi a dalsi. Jediny muj nynejsi nepritel je ovsem strasne malo casu, takze uz hraji opravdu jen rekreacne jednou za cas.
Únor 20, 200817 r Crysis, Zaklinac, Settlers 6, Company of Heroes, Supreme Commander a sem celkem zvedavej na Assassins Creed ... chvili by me to mohlo bavit
Únor 21, 200817 r Toz ja se pridam teda Po netu smazim CSS (=BiA=Warhead.bN), COD4 , BF2 , WIC a hlavne LFS Jinak vsechny novy pecky jako crysis a tak Takze kluci co parite css se teste Upraveno Únor 21, 200817 r od warhead
Únor 25, 200817 r Autor Toz ja se pridam teda Po netu smazim CSS (=BiA=Warhead.bN), COD4 , BF2 , WIC a hlavne LFS Jinak vsechny novy pecky jako crysis a tak Takze kluci co parite css se teste bia znam te
Únor 25, 200817 r Tak tiez prispejem troskou do mlyna:CS 1.5 (paruka),Ultima Online KR(Abyss),UO(Darkparadise) + obcas zadrtim Company of Heroes,C&C atd .skratka progamer Jop a som zavisly od Warhammerov ci uz 40000 alebo klasickych Fantasy. Upraveno Únor 25, 200817 r od Bemo
Únor 25, 200817 r Autor no jo tweety to jsem si mohl myslet nekdy dame skoda match ti ujedu ty prso. proc nehrajete u me na serverech?
Únor 25, 200817 r ti ujedu ty prso. proc nehrajete u me na serverech? Pockej jako komu ujedes a cim ? No my uz moc nehrajem Zee se skoro trhl A Fidel a Killi jednou za cas Ja hraju taky jen parkrat tydne bud u tebe bo na sobech
Březen 4, 200817 r Autor Pockej jako komu ujedes a cim ? No my uz moc nehrajem Zee se skoro trhl A Fidel a Killi jednou za cas Ja hraju taky jen parkrat tydne bud u tebe bo na sobech sob smrdi mam ted druhou nejvetsi navstevnost po GP, mam nejlepsi servery, ted v patek jsem koupil novy stroj za 31k + novou conektivu ( myslim 6gbit nebo kolik rikali v cbs ) ,takze nezbyva nez pretahnout lidi , jinak pro vsechny : 77.93.208.83:27000 [CZ]tweety's pub #1 | TICK 101 | www.baseNet.cz | [exneophyte] 77.93.208.83:27080 [CZ]tweety's pub #2 | DEATHMATCH | TICK 101 | www.baseNet.cz | [only dust2] 77.93.208.83:27070 [CZ]tweety's pub #3 | TICK 101 | www.baseNet.cz | [only dust2] nebo dns tweety.basenet.cz bezi tam i TS na portu 8767, udelam psychostats na vsechny servery a webovky pustim. uz mam sponzora CZC.cz,tak planuju udelat soutez pro hrace imho: nema zajem se nekdo zviditelnit nebo zviditelnit svou firmu? sponzori: kaba-reklama, hotel Diplomat, czechcomputer.cz ...
Březen 4, 200817 r noo pekny tak to ja ti je zborim az bude cas kdyz budou lidi tak to bude dobry no a soby nech bejt precejen to jsou stari znami
Březen 4, 200817 r Autor noo pekny tak to ja ti je zborim az bude cas kdyz budou lidi tak to bude dobry no a soby nech bejt precejen to jsou stari znami
Březen 8, 200817 r Autor kouknete jaky mam krasny bannery ke svym super serverum? Upraveno Březen 8, 200817 r od tweetak
Březen 11, 200817 r Autor Ahoj taky hraju CSS hele to nastavení by mně taky zajímalo... ty mas original CSS?
Březen 12, 200817 r CSS, COD4, Crysis. Zrovna planujeme dalsi malou LANku, a resime jestli jde na COD4 dedicated serveru zapnout treba 30 botu proti ucastnikum LAN nejlepe v kombinaci s tim, ze to bude mapa po mape jak je to ve hre. Stim teda ze ty mapy, kde je to ukol jednotlivce to vynecha. Nemate s tim nekdo zkusenost?
Březen 12, 200817 r Autor CSS, COD4, Crysis. Zrovna planujeme dalsi malou LANku, a resime jestli jde na COD4 dedicated serveru zapnout treba 30 botu proti ucastnikum LAN nejlepe v kombinaci s tim, ze to bude mapa po mape jak je to ve hre. Stim teda ze ty mapy, kde je to ukol jednotlivce to vynecha. Nemate s tim nekdo zkusenost? bohuzel umim jen s css. jinak by to melo byt stejny jako vsechny ostatni hry. koukni se do cfg slozky ve hre a tam bude server.cfg a tam to nastavis. jinak kdo tu vsechno ma original CSS a hral by?
Březen 12, 200817 r ja bych hral, mame i vlastni server v netu. Dlouho uz jsem tam ale nebyl tak ani nevim kdo tam chodi.
Březen 12, 200817 r Tak ja uz par rokov hrajkam cs1,6 cez net. Uz som sa to aj naucil hrat Hraval som aj css ale to som hraval lan a dost ta hra blba strielas niekomu do hlavy alebo do tela za nim su diery v stene a jemu to neubere (obcas) proste som mal na tu hru nervy. Inac priznam sa som v zivote nemal original kupenu hru. Podla mna zbytocne peniaze. Rozmyslal som ze si kupim to csko ale srat na to ved na nete je patch a ide to cez ne takze nebudem zbytocne vyhadzovat peniaze za niake posrane autorske prava Jo a TRAVIAN parada. Dobra hra to je clovek musi vediet komunikovat s ludmi s kym sa spojit koho okradat, potom prosperuje to je dobra hra
Březen 12, 200817 r CSS, COD4, Crysis. Zrovna planujeme dalsi malou LANku, a resime jestli jde na COD4 dedicated serveru zapnout treba 30 botu proti ucastnikum LAN nejlepe v kombinaci s tim, ze to bude mapa po mape jak je to ve hre. Stim teda ze ty mapy, kde je to ukol jednotlivce to vynecha. Nemate s tim nekdo zkusenost? Tak tohle by mě taky zajímalo. Hráváme ve 3 po LANce COD4 a na těch větších mapách se naháníme zbytečně dlouho. Zajímalo by mě, jestli tam nejdou nějací boti přidat.
Březen 12, 200817 r no ono css je vic nahodne za coz sem vdecnej bo 1.6 je na me moc vypocitatelna a neni tam moc prvek nahody ala treti rana z ak presne vis kam jde atd.
Březen 12, 200817 r Tak tohle by mě taky zajímalo. Hráváme ve 3 po LANce COD4 a na těch větších mapách se naháníme zbytečně dlouho. Zajímalo by mě, jestli tam nejdou nějací boti přidat. Kurna hosi pojdte na net nekde zasmazime Ja bych si rad dal codko taky s nekym z cr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.