Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak to taky musim pridat svoji trosku do mlyna, jelikoz jsem stary gamer, bohuzel i vekem. Hral jsem kde se co sustlo. Nejvice ovsem on-line Battlefield 2 (odehranych 694 hodin na ranked serverech, k tomu dalsich mraky hodin neranked + zapasy) STATISTIKY

Dale Battlefiield 2142, Quake wars enemy territory, NHL 06, Flat out 2, a dalsi a dalsi.

Jediny muj nynejsi nepritel je ovsem strasne malo casu, takze uz hraji opravdu jen rekreacne jednou za cas.

majorcz.jpg

Vloženo (editace)

Toz ja se pridam teda ;) Po netu smazim CSS (=BiA=Warhead.bN), COD4 , BF2 , WIC a hlavne LFS ;) Jinak vsechny novy pecky jako crysis a tak ;) Takze kluci co parite css se teste ;)

Editováno: , autor: warhead
Vloženo
Toz ja se pridam teda ;) Po netu smazim CSS (=BiA=Warhead.bN), COD4 , BF2 , WIC a hlavne LFS ;) Jinak vsechny novy pecky jako crysis a tak ;) Takze kluci co parite css se teste ;)

bia znam te :D

Vloženo (editace)

Tak tiez prispejem troskou do mlyna:CS 1.5 (paruka),Ultima Online KR(Abyss),UO(Darkparadise) + obcas zadrtim Company of Heroes,C&C atd .skratka progamer :D

Jop a som zavisly od Warhammerov ci uz 40000 alebo klasickych Fantasy.

Editováno: , autor: Bemo
Vloženo
ti ujedu ty prso. proc nehrajete u me na serverech?

Pockej jako komu ujedes a cim ? lol

No my uz moc nehrajem ;) Zee se skoro trhl ;) A Fidel a Killi jednou za cas ;) Ja hraju taky jen parkrat tydne bud u tebe bo na sobech ;)

Vloženo
Pockej jako komu ujedes a cim ? lol

No my uz moc nehrajem ;) Zee se skoro trhl ;) A Fidel a Killi jednou za cas ;) Ja hraju taky jen parkrat tydne bud u tebe bo na sobech ;)

sob smrdi :D mam ted druhou nejvetsi navstevnost po GP,

mam nejlepsi servery, ted v patek jsem koupil novy stroj za 31k + novou conektivu ( myslim 6gbit nebo kolik rikali v cbs ) ,takze nezbyva nez pretahnout lidi , jinak pro vsechny :

77.93.208.83:27000 [CZ]tweety's pub #1 | TICK 101 | www.baseNet.cz | [exneophyte]

77.93.208.83:27080 [CZ]tweety's pub #2 | DEATHMATCH | TICK 101 | www.baseNet.cz | [only dust2]

77.93.208.83:27070 [CZ]tweety's pub #3 | TICK 101 | www.baseNet.cz | [only dust2]

nebo dns tweety.basenet.cz

bezi tam i TS na portu 8767, udelam psychostats na vsechny servery a webovky pustim.

uz mam sponzora CZC.cz,tak planuju udelat soutez pro hrace :)

imho: nema zajem se nekdo zviditelnit nebo zviditelnit svou firmu?

sponzori: kaba-reklama, hotel Diplomat, czechcomputer.cz ...

Vloženo

CSS, COD4, Crysis. Zrovna planujeme dalsi malou LANku, a resime jestli jde na COD4 dedicated serveru zapnout treba 30 botu proti ucastnikum LAN nejlepe v kombinaci s tim, ze to bude mapa po mape jak je to ve hre. Stim teda ze ty mapy, kde je to ukol jednotlivce to vynecha. Nemate s tim nekdo zkusenost?

Vloženo
CSS, COD4, Crysis. Zrovna planujeme dalsi malou LANku, a resime jestli jde na COD4 dedicated serveru zapnout treba 30 botu proti ucastnikum LAN nejlepe v kombinaci s tim, ze to bude mapa po mape jak je to ve hre. Stim teda ze ty mapy, kde je to ukol jednotlivce to vynecha. Nemate s tim nekdo zkusenost?

bohuzel umim jen s css. jinak by to melo byt stejny jako vsechny ostatni hry. koukni se do cfg slozky ve hre a tam bude server.cfg a tam to nastavis.

jinak kdo tu vsechno ma original CSS a hral by?

Vloženo

Tak ja uz par rokov hrajkam cs1,6 cez net. Uz som sa to aj naucil hrat :) Hraval som aj css ale to som hraval lan a dost ta hra blba strielas niekomu do hlavy alebo do tela za nim su diery v stene a jemu to neubere (obcas) proste som mal na tu hru nervy. Inac priznam sa som v zivote nemal original kupenu hru. Podla mna zbytocne peniaze. Rozmyslal som ze si kupim to csko ale srat na to ved na nete je patch a ide to cez ne takze nebudem zbytocne vyhadzovat peniaze za niake posrane autorske prava ;) Jo a TRAVIAN parada. Dobra hra to je clovek musi vediet komunikovat s ludmi s kym sa spojit koho okradat, potom prosperuje :D to je dobra hra

Vloženo

Tak tohle by mě taky zajímalo. Hráváme ve 3 po LANce COD4 a na těch větších mapách se naháníme zbytečně dlouho. Zajímalo by mě, jestli tam nejdou nějací boti přidat. ;)

Vloženo
Tak tohle by mě taky zajímalo. Hráváme ve 3 po LANce COD4 a na těch větších mapách se naháníme zbytečně dlouho. Zajímalo by mě, jestli tam nejdou nějací boti přidat. ;)

Kurna hosi pojdte na net nekde zasmazime ;) Ja bych si rad dal codko taky s nekym z cr ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...