MichalF Vloženo 26. Říjen 2008 Vloženo 26. Říjen 2008 Nevim no vecer to treba zase zkusim : Statistika ping pro 78.24.9.105: Pakety: Odeslané = 56, Prijaté = 56, Ztracené = 0 (ztráta 0%), Priblizná doba do prijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 7ms, Maximum = 33ms, Prumer = 10ms Citovat
tweetak Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Vloženo 26. Říjen 2008 Nevim no vecer to treba zase zkusim : Statistika ping pro 78.24.9.105: Pakety: Odeslané = 56, Prijaté = 56, Ztracené = 0 (ztráta 0%), Priblizná doba do prijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 7ms, Maximum = 33ms, Prumer = 10ms no server ma jinou ip,ale je ve stejnym racku...takze to je ok . Kdyztak navstiv web, prijd na mIRC, tam to muzeme resit ihned. Jinak server Quakenet a nas kanal #tweetyservers.com Citovat
flames Vloženo 3. Prosinec 2008 Vloženo 3. Prosinec 2008 Momentálně hraju turnaj v NHL 2004 s dvanácti dalšími kolegy, MahJong, Civlilizaci 4 a Settlers 2 10th Anniversary. Ovšem maximálně o víkendech, nebo půlhodiny denně. Citovat
warhead Vloženo 3. Prosinec 2008 Vloženo 3. Prosinec 2008 ooo ja sosnu release a uvidime kdyz bude cash koupim to brachovi/sobe k vanocum Citovat
tweetak Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Vloženo 8. Prosinec 2008 tak tu mame na portale nahozeny novy web, je jeste v testovaci verzi,ale bude co nejdriv hotov. jinak cca v patek bych mohl mit pro fandy super zpravu - vyjde prvni verze herniho klienta pro twse.cz,takze prazdne servery budou minulosti ZDE JE NOVY WEB www.tweetyservers.com nebo kratsi www.twse.cz !! zde je nahled herniho klienta - v novinkach na webu samozrejme tady nahled herniho klienta ( png mi nejde vlozit ) co rikate? zmena k lepsimu ci totalni zakopani? budu rad za komentare nejlepe k nam do webu at se muzou vyjadrit i dalsi Citovat
MichalF Vloženo 31. Květen 2009 Vloženo 31. Květen 2009 Tak mam po zkouskovem, neco bych si zahral, ale nevim co, nekdo nejake napady ? Citovat
flames Vloženo 31. Květen 2009 Vloženo 31. Květen 2009 Hrajem momentálně Killing Floor po večerech přes hamachi...celkom sranda na odreagování. Jinak občas X-mana, ale moc mě to neba. The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena mě bavilo tedy více. Citovat
MichalF Vloženo 31. Květen 2009 Vloženo 31. Květen 2009 flames : tak jsem na to koukal a nejak me to nezaujalo tak du hledat dal. Citovat
Zdenal C. Vloženo 11. Červen 2009 Vloženo 11. Červen 2009 Tweetak nehral jsi pred Sourcem i 1.6ku aka Tweety ? Citovat
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Vloženo 14. Červen 2009 Teď jsem začal hrát FarCry2 a dost dobrý. Dohrál jsem Fear2 a čekal jsem náročnější konec ale jinak super,hlavně graficky. Citovat
tweetak Vloženo 25. Červen 2009 Autor Vloženo 25. Červen 2009 Tweetak nehral jsi pred Sourcem i 1.6ku aka Tweety ? Ja moc jednasvestku nehral. Defakto vubec, protoze me vadilo, ze misto granatu hodim auto atp. Je tu nekdo,kdo umi programovat na vyssi urovni? Nejspis C# ? Citovat
MichalF Vloženo 19. Červenec 2009 Vloženo 19. Červenec 2009 Hraje nekdo Supreme Commander Forged Alliance ? Celem premyslim, ze bych si to koupil, tak treba by se nasel nekdo s kym by slo hrat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.