Říjen 26, 200816 r Nevim no vecer to treba zase zkusim : Statistika ping pro 78.24.9.105: Pakety: Odeslané = 56, Prijaté = 56, Ztracené = 0 (ztráta 0%), Priblizná doba do prijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 7ms, Maximum = 33ms, Prumer = 10ms
Říjen 26, 200816 r Autor Nevim no vecer to treba zase zkusim : Statistika ping pro 78.24.9.105: Pakety: Odeslané = 56, Prijaté = 56, Ztracené = 0 (ztráta 0%), Priblizná doba do prijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 7ms, Maximum = 33ms, Prumer = 10ms no server ma jinou ip,ale je ve stejnym racku...takze to je ok . Kdyztak navstiv web, prijd na mIRC, tam to muzeme resit ihned. Jinak server Quakenet a nas kanal #tweetyservers.com
Prosinec 3, 200816 r Momentálně hraju turnaj v NHL 2004 s dvanácti dalšími kolegy, MahJong, Civlilizaci 4 a Settlers 2 10th Anniversary. Ovšem maximálně o víkendech, nebo půlhodiny denně.
Prosinec 8, 200816 r Autor tak tu mame na portale nahozeny novy web, je jeste v testovaci verzi,ale bude co nejdriv hotov. jinak cca v patek bych mohl mit pro fandy super zpravu - vyjde prvni verze herniho klienta pro twse.cz,takze prazdne servery budou minulosti ZDE JE NOVY WEB www.tweetyservers.com nebo kratsi www.twse.cz !! zde je nahled herniho klienta - v novinkach na webu samozrejme tady nahled herniho klienta ( png mi nejde vlozit ) co rikate? zmena k lepsimu ci totalni zakopani? budu rad za komentare nejlepe k nam do webu at se muzou vyjadrit i dalsi
Květen 31, 200916 r Hrajem momentálně Killing Floor po večerech přes hamachi...celkom sranda na odreagování. Jinak občas X-mana, ale moc mě to neba. The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena mě bavilo tedy více.
Červen 14, 200916 r Teď jsem začal hrát FarCry2 a dost dobrý. Dohrál jsem Fear2 a čekal jsem náročnější konec ale jinak super,hlavně graficky.
Červen 25, 200916 r Autor Tweetak nehral jsi pred Sourcem i 1.6ku aka Tweety ? Ja moc jednasvestku nehral. Defakto vubec, protoze me vadilo, ze misto granatu hodim auto atp. Je tu nekdo,kdo umi programovat na vyssi urovni? Nejspis C# ?
Červenec 19, 200916 r Hraje nekdo Supreme Commander Forged Alliance ? Celem premyslim, ze bych si to koupil, tak treba by se nasel nekdo s kym by slo hrat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.