MichalF Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Nevim no vecer to treba zase zkusim : Statistika ping pro 78.24.9.105: Pakety: Odeslané = 56, Prijaté = 56, Ztracené = 0 (ztráta 0%), Priblizná doba do prijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 7ms, Maximum = 33ms, Prumer = 10ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Nevim no vecer to treba zase zkusim : Statistika ping pro 78.24.9.105: Pakety: Odeslané = 56, Prijaté = 56, Ztracené = 0 (ztráta 0%), Priblizná doba do prijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 7ms, Maximum = 33ms, Prumer = 10ms no server ma jinou ip,ale je ve stejnym racku...takze to je ok . Kdyztak navstiv web, prijd na mIRC, tam to muzeme resit ihned. Jinak server Quakenet a nas kanal #tweetyservers.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Momentálně hraju turnaj v NHL 2004 s dvanácti dalšími kolegy, MahJong, Civlilizaci 4 a Settlers 2 10th Anniversary. Ovšem maximálně o víkendech, nebo půlhodiny denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 mam uz GTA 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 ty hajzleee driv nez ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 to vis origo )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 ooo ja sosnu release a uvidime kdyz bude cash koupim to brachovi/sobe k vanocum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 tak tu mame na portale nahozeny novy web, je jeste v testovaci verzi,ale bude co nejdriv hotov. jinak cca v patek bych mohl mit pro fandy super zpravu - vyjde prvni verze herniho klienta pro twse.cz,takze prazdne servery budou minulosti ZDE JE NOVY WEB www.tweetyservers.com nebo kratsi www.twse.cz !! zde je nahled herniho klienta - v novinkach na webu samozrejme tady nahled herniho klienta ( png mi nejde vlozit ) co rikate? zmena k lepsimu ci totalni zakopani? budu rad za komentare nejlepe k nam do webu at se muzou vyjadrit i dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak mam po zkouskovem, neco bych si zahral, ale nevim co, nekdo nejake napady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 třeba Hledání min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hrajem momentálně Killing Floor po večerech přes hamachi...celkom sranda na odreagování. Jinak občas X-mana, ale moc mě to neba. The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena mě bavilo tedy více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 flames : tak jsem na to koukal a nejak me to nezaujalo tak du hledat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 divoké kmeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tweetak nehral jsi pred Sourcem i 1.6ku aka Tweety ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Teď jsem začal hrát FarCry2 a dost dobrý. Dohrál jsem Fear2 a čekal jsem náročnější konec ale jinak super,hlavně graficky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tweetak nehral jsi pred Sourcem i 1.6ku aka Tweety ? Ja moc jednasvestku nehral. Defakto vubec, protoze me vadilo, ze misto granatu hodim auto atp. Je tu nekdo,kdo umi programovat na vyssi urovni? Nejspis C# ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Hraje nekdo Supreme Commander Forged Alliance ? Celem premyslim, ze bych si to koupil, tak treba by se nasel nekdo s kym by slo hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.