Publikováno Leden 19, 200817 r Nazdárek pánové tak jsem namontil GTI ručičky ,ale nějak mi nesvítí nebo ten osvit je nedostatečný myslel jsem že mi budou ručičky svítit červeně ,ale ono nic budíky mám s maxem nevíte kde je problém?
Leden 19, 200817 r Nazdárek pánové tak jsem namontil GTI ručičky ,ale nějak mi nesvítí nebo ten osvit je nedostatečný myslel jsem že mi budou ručičky svítit červeně ,ale ono nic budíky mám s maxem nevíte kde je problém? Tak ja GTI ruce mam taky a nemam s nimi problem, sviti normalne cervene jak maji...
Leden 19, 200817 r Autor Tak ja GTI ruce mam taky a nemam s nimi problem, sviti normalne cervene jak maji... Tak to nechápu montáž proběhla v poho ,ale prostě nesvítěj jenom trochu mi tam prosvítá ta origo zelená jsem s toho jelen
Leden 20, 200817 r no jo sis tam měl dát červený didody já to tak mám a svítí super zelenej podsvit pod červený ručky asi moc nic
Únor 9, 200817 r Autor Bez červených diod Ti to svítit nebude... ...mám to taky tak. Jo díky za info skusím to nějak pořešit
Únor 10, 200817 r Jo díky za info skusím to nějak pořešit Mám stejný problém s origo červenými RS, origo podsvícení zelené, a ručičky jsou jak duch! Už to řeším, jdu do jiného podsvícení, takže to bude O.K.! Zatím tam šly zpět origo!
Únor 11, 200817 r jj, s GT ručičkama s emusí změnit diody podsvitu ručiček, jinak je ta barva "vyblitá"
Únor 18, 200817 r panove kde se daji sehnat GT ručičky předpokladam ze v obchode asi ne U mě doma...jedny se mi tu válej..ještě nerozbalený...
Únor 19, 200817 r room sviti zelene? me sviti zelene si ale myslim ze budou svitit jakoukoli barvou kterou je podsvitis
Únor 20, 200817 r Mě se z Roomstera líbí více. Nevíte kde sehnat a za kolik. Asi jen škodovka co? a to ako by si kupil v skodovke??? 4xrucicky na roomster??? nedavno niekto predaval tu v bazarii
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.