majory Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ehm a nikoho z vas nenapadlo ze to auto mozno chcel niekto slohnut?Skusal pacit zadne dvere ale neslo to... Žeby ho niekto pačil v predajni?Lak by vôbec nebol poškodeny?Ako sa to dá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ehm a nikoho z vas nenapadlo ze to auto mozno chcel niekto slohnut?Skusal pacit zadne dvere ale neslo to... no, auta se asi kradou trochu jinak né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 no fakt tam nevidim nic odstavajuce, z ineho pohladu to nie je vidno podla mna, ked sa hentak pozriem na auto tak jasne ze vidis fugy, ale neodstava nic.... alebo som slepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Me se to nezda zas tak tragicke. ..musim se schvalne mrknout na svoje auto jak to vypada, ale myslim ze vzadu dole se mi taky zdala vetsi mezera nez by musela byt, ale pripisoval jsem to uhlu svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 z tychto fotiek tazko posudit ci tam je vacisa medzera nez standardna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 treba tie medzery odmerat, hodit sem a navzajom porovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majory Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 OK medzery zmerám a hodim to sem.A čo svišťanie vzduchu cez oboje predné dvere pri bočnom vetre,alebo rychlosti väčšej ako 80km/h prejavuje sa to ešte niekomu?Mne to hrozne žerie nervy.Oproti mojej starej Felde je to strašné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Tak to ani náhodou. i při 130 je ticho. Teda nic nefučí. To bych u novýho auta nesnel. Ani u starýho. To je opravdu špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 OK medzery zmerám a hodim to sem.A čo svišťanie vzduchu cez oboje predné dvere pri bočnom vetre,alebo rychlosti väčšej ako 80km/h prejavuje sa to ešte niekomu?Mne to hrozne žerie nervy.Oproti mojej starej Felde je to strašné! Jo, obcas si to pres ridicovi foukne. ...ale jen za nektereho pocasi. U noveho auta to urcite nedelalo, zacalo to tak po 70tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ja som menil tesnenia a nerobi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tak to ani náhodou. i při 130 je ticho. Teda nic nefučí. To bych u novýho auta nesnel. Ani u starýho. To je opravdu špatně. Zdravím,jsa tu nový,mám podobný problém u řidiče,jak jedu víc než 60,tak mám pocit že mám pootevřený okýnko,byl jsem stím v servise vypláznul skoro 1000kč a zázrak se nekonal a taky když hodně prší tak mám mokrou gumu dole ve dveřích. Servis to asi neumí a neví si s tím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majory Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Stale nič s tým mojím problémom.Mám ísť na stretnutie s inportérom,šéfom servisu a ešte niekym a uvidím aká bude odozva.držte palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.