Přejít na obsah

Strojvůdce

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    639
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Strojvůdce

  • Narozeniny 23.1.1977

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    242891105

Návštěvy profilu

3 032 zobrazení profilu

Oznámení Strojvůdce

  1. Ano, lze. V "AUTO" svítí denní stále, v "O" při zatažené RB zhasne. Jen to musím případně najít.
  2. U OIII lze nabíjet přes zásuvku. Je trvale připojená na baterii přes dvě pojistky, 125 a 20A.
  3. Strojvůdce

    Autobaterie

    Jen takový tip. Taky jsem už párkrát nenastartoval a už jsem pořídil i novou baterii. Ale v kufru mám stále powerbanku a už pomohla mockrát nejen mě.
  4. Strojvůdce

    Autobaterie

    Při odpojeném konektoru nemá důvod se do 100% nedobít. Je dobíjena konstantním napětím 14,4V.
  5. Ona ale žádná aktualizace neproběhne, jestli se jí snažíš v rádiu spustit. Jen strčíš kartu s novými mapami do slotu a naviguješ. To je vše. Rádio ti píše, že máš ECE 2020/2021, takže ok. Ty mapy jsou na kartě a s tou kartou navi pracuje, takže co tam strčíš, s tím to jede. Neprobíhá žádná aktualizace map z karty ale používají se mapy na kartě.
  6. Potřebuješ komfortku E. Pokud máš origo centrál, jak píšeš, stačí už jen vystřelováky a nakódovat.
  7. Doporučuji originál sadu: www.skoda-dily.cz/eshop/bea409001a-rele-pro-denni-sviceni.html
  8. Ano relé je potřeba a taky kabeláž. Nejlépe koupit celou sadu pro denní svícení. Na nějakou aktivaci VAGem u F1 zapomeň.
  9. Pravděpodobně problém s mikrospínačem v zámku. Pokud signalizuje stále otevřené dveře, dálkou auto nezamkneš. To je vpořádku. Nezbyde než zámek vyndat a zjistit, proč spínač zůstal seplý (většinou je to totiž obráceně). Pro jistotu můžeš zkontrolovat kabely a konektory v gumový "harmonice" mezi dveřmi a sloupkem. A nebylo by na škodu, kouknout VAGem, jak se zámek skutečně chová.
  10. Zdravím prosímtě nevíš náhodou jestli tento mikrospínač http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.phtml?search=SAIA-BURGESS+typ+V4NCT7&idp=1#cleanParameters%3D1%26search%3DSAIA-BURGESS+V4NCT7%26bf_szukaj%3D+ pujde do fabie 1.4 mpi 2002 rk. Předem dík za odpověd.

  11. majkl.vrs: Ty světla jsou zakřivené, aby kopírovaly příď auta a podle fotek to vypadá, že ti je tam koumák v servisu dal opačně. Na jedné z fotek svítí se světlama, to máš verzi s pakrovačkama?
×
×
  • Vytvořit nový...