cosby Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jelikož se to netýký Škodovek,dávám to do Lampárny.kamarád mě poprosil,jestli bych mu nezajistil a nenamontoval maxidot do New Pašíka.Tak tady jen pár fotek.Detaily psát nebudu,přeci jen jsme na Škoda fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jelikož se to netýký Škodovek,dávám to do Lampárny.kamarád mě poprosil,jestli bych mu nezajistil a nenamontoval maxidot do New Pašíka.Tak tady jen pár fotek.Detaily psát nebudu,přeci jen jsme na Škoda fóru Tak ani bych nepochyboval o tvych schopnostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) Jelikož se to netýký Škodovek,dávám to do Lampárny.kamarád mě poprosil,jestli bych mu nezajistil a nenamontoval maxidot do New Pašíka.Tak tady jen pár fotek.Detaily psát nebudu,přeci jen jsme na Škoda fóru žes to nedal do sekce Poruchy a závady apod. a poradil tím ostatním co a jak spravit to je určitě černej pašík v kombajnu že ? Editováno: 22. leden 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 jsou to prasata u toho VW , že do aut jako je Passat už takovíhle věcičky jako maxidot nedávaj do základný výbavy.A to ani nemluvým o elektrice v oknách. Hlavne když jim není blbý si říct třištvrte mega za auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Toto byl Passat mého kámoše.Má Comfortline.Já mám Vašo Highline,tam už není co dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Toto byl Passat mého kámoše.Má Comfortline.Já mám Vašo Highline,tam už není co dát mě se zdálo, ale tak za zeptání nic nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 A co je lepší Octavia II a nebo Passat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 A co je lepší Octavia II a nebo Passat??? passat je určitě horší tak jak tomu vždycky bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 A co je lepší Octavia II a nebo Passat??? passat je určitě horší tak jak tomu vždycky bylo, ale audi je na tom ještě hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.