Laky30 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Vie mi niekto poradiť ako zložiť brzdový bubon na pravej zadnej strane nejde dole. Povolil som skrutku a nepomohlo ani jemne poklepkanie-pomôže sťahovák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Vie mi niekto poradiť ako zložiť brzdový bubon na pravej zadnej strane nejde dole. Povolil som skrutku a nepomohlo ani jemne poklepkanie-pomôže sťahovák? Odjistil si samostav? Pokud ne, bude problém tam. Vrazit šroubovák do díry na kola v bubnu a zatlačit nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Vie mi niekto poradiť ako zložiť brzdový bubon na pravej zadnej strane nejde dole. Povolil som skrutku a nepomohlo ani jemne poklepkanie-pomôže sťahovák? Pro představu obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Vie mi niekto poradiť ako zložiť brzdový bubon na pravej zadnej strane nejde dole. Povolil som skrutku a nepomohlo ani jemne poklepkanie-pomôže sťahovák? CAU. povol rucnu brzdu.jemne kladivom buchaj,povol samostav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 ďakujem za rady vyskúšam a uvidím ale samostav som mal povolený. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 jestli máš povolenej samostav, tak pak do toho párkrát bouchni a je to dole taky sem se s tím cicmal a pak buch buch a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.