lisky Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ahoj klucí, nedávno mě někdo chytil kdy zase pojedu do prahy, že potřebuje něco vyzvednout. Takže v sobotu 2.2 jedu z Českého Krumlova do Prahy, prázdným autem, zpět jedu v neděli 3.2. a už tahnu svůj nový nárazník. Když by někdo něco potřeboval odvézt, přivézt a nebo jen svézt do Praglu nebo zpět na jih čech tak písněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Ahoj klucí, nedávno mě někdo chytil kdy zase pojedu do prahy, že potřebuje něco vyzvednout. Takže v sobotu 2.2 jedu z Českého Krumlova do Prahy, prázdným autem, zpět jedu v neděli 3.2. a už tahnu svůj nový nárazník. Když by někdo něco potřeboval odvézt, přivézt a nebo jen svézt do Praglu nebo zpět na jih čech tak písněte to jsem byl já,ale nárazník je už prodaný tak to padá,ale pokud vezeš nárazník RS za dobrou cenu tak mi vem taky jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 to jsem byl já,ale nárazník je už prodaný tak to padá,ale pokud vezeš nárazník RS za dobrou cenu tak mi vem taky jeden jestli potrebujes rs naraznik staci rict a muzeme to domluvit a liskymu ho muzu hodit do Prahy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 NO klucí jedu tam pro facelift nárazník.. Já bych RS nárazník za chvilku oddělal mojim stylem parkování u obrubníku Jinak nevíte tedy jestli by někdo neměl facelift nárazník v tmavězelené matalíze 9595 ? Ten kterej tam mám zamluvený je bohužel šedivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 25. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2008 to jsem byl já,ale nárazník je už prodaný tak to padá,ale pokud vezeš nárazník RS za dobrou cenu tak mi vem taky jeden Dyžtak se dopmluv s Baurakem, dyžtak ti ho přivezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 jestli potrebujes rs naraznik staci rict a muzeme to domluvit a liskymu ho muzu hodit do Prahy :-) máš SZ děkuji za nabídku! Liško:ozvu se hned jakto vyřešíme jo? děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) máš SZděkuji za nabídku! Liško:ozvu se hned jakto vyřešíme jo? děkuju. jo A jsem Lísky... jako Líííísky ne liška ani jiné zvíře Editováno: 26. leden 2008, autor: lisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) jo A jsem Lísky... jako Líííísky ne liška ani jiné zvíře ataktopotomjóóóóó se omlouvám mám domluvenej RS nárazník,vzal bys mi ho tedy?????????????nebo pokud jedeš jen proto a nemáš spolujezdce ............. pak se když tak ozvi nějak předem at se domluvíme co ajak a hlavně prachyju?Lííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííísko? číslo na mob. posílám SZ Editováno: 26. leden 2008, autor: octaviaman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 ataktopotomjóóóóó se omlouvám mám domluvenej RS nárazník,vzal bys mi ho tedy?????????????nebo pokud jedeš jen proto a nemáš spolujezdce ............. pak se když tak ozvi nějak předem at se domluvíme co ajak a hlavně prachyju?Lííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííísko? číslo na mob. posílám SZ Jo tyjo, ok, ted ještě aby klapnul nárazník mě... 100% budu vědět v úterý večír.. Jinak oslovujeme voláme "Lísky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Jo tyjo, ok, ted ještě aby klapnul nárazník mě... 100% budu vědět v úterý večír..Jinak oslovujeme voláme "Lísky" tak dej vedet jestli sem pojedes at vim co a jak...a aby jsme se pak domluvili tak bych ti to hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Jinak oslovujeme voláme "Lísky" no jo furt detailisto!!!!!! máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 když sme u detailů. odkud vlastně jsi? Celkem podstatná drobnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 když sme u detailů. odkud vlastně jsi? Celkem podstatná drobnost to asi nebylo na me?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 to asi nebylo na me?? Hmm... No vlastně ne, u tebe stačí že mi to přiblížíš do Prahy... Kam zhruba asi tak? Já frčim na Prahu 6 na kolej Kajetánka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Hmm... No vlastně ne, u tebe stačí že mi to přiblížíš do Prahy... Kam zhruba asi tak? Já frčim na Prahu 6 na kolej Kajetánka jo tak ty jedes za zenskejma jo pro me idealni abych ti to hodil do Holesovic, na Prosek proste z tehle strany Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 jo tak ty jedes za zenskejma jo pro me idealni abych ti to hodil do Holesovic, na Prosek proste z tehle strany Prahy no jóóó,sme doma,já proč chce jet do Prahy na noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 no jóóó,sme doma,já proč chce jet do Prahy na noc jinak s liskym jsem domluven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 jinak s liskym jsem domluven Jojo, my domluveni sme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 tak vše dobře dopadlo, už jsem doma a mám oba RS nárazníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 ano vse klaplo tak jak melo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Aktuální, frčim zase a to ve středu 23,4,08 odpoledne tam a hned k večeru zpět... Takže když by něco, mohu zas něco/někoho převézt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 jestli potrebujes rs naraznik staci rict a muzeme to domluvit a liskymu ho muzu hodit do Prahy :-) Bauraku, tak prosím tě Líza by jeden ten nárazník chtěla. Barva je ta zelená Aktovka (agáve nebo akáve, vím já?) a cenu vidím tak na 1000,-Kč , že? Samosebou v laku, jinak bych tam nepsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Bauraku, tak prosím tě Líza by jeden ten nárazník chtěla. Barva je ta zelená Aktovka (agáve nebo akáve, vím já?) a cenu vidím tak na 1000,-Kč , že? Samosebou v laku, jinak bych tam nepsal jestli mas o naraznik opravdu zajem neni problem se domluvit...kdyz tak napis sz...jen s tou cenou to asi bude na levacku dle tvych predstav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 jestli mas o naraznik opravdu zajem neni problem se domluvit...kdyz tak napis sz...jen s tou cenou to asi bude na levacku dle tvych predstav Já myslím, že cenu budeš rád respektovat,, chceš ještě chvíli žít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Já myslím, že cenu budeš rád respektovat,, chceš ještě chvíli žít? tak chvilku bych to jeste snesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky