Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj klucí, nedávno mě někdo chytil kdy zase pojedu do prahy, že potřebuje něco vyzvednout. Takže v sobotu 2.2 jedu z Českého Krumlova do Prahy, prázdným autem, zpět jedu v neděli 3.2. a už tahnu svůj nový nárazník. Když by někdo něco potřeboval odvézt, přivézt a nebo jen svézt do Praglu nebo zpět na jih čech tak písněte ;)

Ahoj klucí, nedávno mě někdo chytil kdy zase pojedu do prahy, že potřebuje něco vyzvednout. Takže v sobotu 2.2 jedu z Českého Krumlova do Prahy, prázdným autem, zpět jedu v neděli 3.2. a už tahnu svůj nový nárazník. Když by někdo něco potřeboval odvézt, přivézt a nebo jen svézt do Praglu nebo zpět na jih čech tak písněte ;)

to jsem byl já,ale nárazník je už prodaný tak to padá,ale pokud vezeš nárazník RS za dobrou cenu tak mi vem taky jeden :D

to jsem byl já,ale nárazník je už prodaný tak to padá,ale pokud vezeš nárazník RS za dobrou cenu tak mi vem taky jeden :D

jestli potrebujes rs naraznik staci rict a muzeme to domluvit ;)

a liskymu ho muzu hodit do Prahy :-)

• Autor

NO klucí jedu tam pro facelift nárazník.. Já bych RS nárazník za chvilku oddělal mojim stylem parkování u obrubníku :D Jinak nevíte tedy jestli by někdo neměl facelift nárazník v tmavězelené matalíze 9595 ? Ten kterej tam mám zamluvený je bohužel šedivý :huh:

• Autor

Dyžtak se dopmluv s Baurakem, dyžtak ti ho přivezu

máš SZ

děkuji za nabídku!

Liško:ozvu se hned jakto vyřešíme jo?

děkuju.

• Autor
máš SZ

děkuji za nabídku!

Liško:ozvu se hned jakto vyřešíme jo?

děkuju.

jo :) A jsem Lísky... jako Líííísky ne liška ani jiné zvíře :palec2:

Upraveno od lisky

jo :) A jsem Lísky... jako Líííísky ne liška ani jiné zvíře :palec2:

ataktopotomjóóóóó :D se omlouvám :D

mám domluvenej RS nárazník,vzal bys mi ho tedy?????????????nebo pokud jedeš jen proto a nemáš spolujezdce .............

pak se když tak ozvi nějak předem at se domluvíme co ajak a hlavně prachyju?Lííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííísko? :D

číslo na mob. posílám SZ

Upraveno od octaviaman

• Autor
ataktopotomjóóóóó :D se omlouvám :D

mám domluvenej RS nárazník,vzal bys mi ho tedy?????????????nebo pokud jedeš jen proto a nemáš spolujezdce .............

pak se když tak ozvi nějak předem at se domluvíme co ajak a hlavně prachyju?Lííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííísko? :D

číslo na mob. posílám SZ

Jo tyjo, ok, ted ještě aby klapnul nárazník mě... 100% budu vědět v úterý večír..

Jinak oslovujeme voláme "Lísky" lol

Jo tyjo, ok, ted ještě aby klapnul nárazník mě... 100% budu vědět v úterý večír..

tak dej vedet jestli sem pojedes at vim co a jak...a aby jsme se pak domluvili tak bych ti to hodil

no jo furt detailisto!!!!!! :D

máš SZ

• Autor

když sme u detailů. odkud vlastně jsi? Celkem podstatná drobnost :)

když sme u detailů. odkud vlastně jsi? Celkem podstatná drobnost :)

to asi nebylo na me??

• Autor
to asi nebylo na me??

Hmm... No vlastně ne, u tebe stačí že mi to přiblížíš do Prahy... Kam zhruba asi tak? Já frčim na Prahu 6 na kolej Kajetánka kol5

Hmm... No vlastně ne, u tebe stačí že mi to přiblížíš do Prahy... Kam zhruba asi tak? Já frčim na Prahu 6 na kolej Kajetánka kol5

jo tak ty jedes za zenskejma jo ;)

pro me idealni abych ti to hodil do Holesovic, na Prosek proste z tehle strany Prahy ;)

jo tak ty jedes za zenskejma jo ;)

pro me idealni abych ti to hodil do Holesovic, na Prosek proste z tehle strany Prahy ;)

no jóóó,sme doma,já proč chce jet do Prahy na noc :p

no jóóó,sme doma,já proč chce jet do Prahy na noc :p

jinak s liskym jsem domluven

• Autor
jinak s liskym jsem domluven

Jojo, my domluveni sme :palec2:

• Autor

tak vše dobře dopadlo, už jsem doma a mám oba RS nárazníky ;)

ano vse klaplo tak jak melo :-)

• 2 měsíce později...
  • Autor

Aktuální, frčim zase a to ve středu 23,4,08 odpoledne tam a hned k večeru zpět... Takže když by něco, mohu zas něco/někoho převézt...

Bauraku, tak prosím tě Líza by jeden ten nárazník chtěla. Barva je ta zelená Aktovka (agáve nebo akáve, vím já?) a cenu vidím tak na 1000,-Kč , že? Samosebou v laku, jinak bych tam nepsal :plol

Bauraku, tak prosím tě Líza by jeden ten nárazník chtěla. Barva je ta zelená Aktovka (agáve nebo akáve, vím já?) a cenu vidím tak na 1000,-Kč , že? Samosebou v laku, jinak bych tam nepsal :plol

jestli mas o naraznik opravdu zajem neni problem se domluvit...kdyz tak napis sz...jen s tou cenou to asi bude na levacku dle tvych predstav :p

jestli mas o naraznik opravdu zajem neni problem se domluvit...kdyz tak napis sz...jen s tou cenou to asi bude na levacku dle tvych predstav :p

Já myslím, že cenu budeš rád respektovat,, chceš ještě chvíli žít? ;)lol

Já myslím, že cenu budeš rád respektovat,, chceš ještě chvíli žít? ;)lol

tak chvilku bych to jeste snesl ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.