Hobbit Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Sice standardne jezdim s fabii, ale mam ted na nejakou dobu k dispozici Octavii (rv 2002). Problem je v tom, ze netusim, kde si vytahnout elektriku pro vysilacky. Vzhledem k tomu, jaky je pristup k pruchodkam mezi motorem a vnitrnim prostorem, bych se nejradsi chytnul na svorkovnici pod releovym boxem (kontakt 30) - ale potrebuji (kratkodobe a s rezervou) cca 20A. Podle prurezu kabelu co tam vedou, by to problem byt nemel, jde mi ale o to, jestli je vhodne se chytnout prave tady a kde si chytnout kostru (75X ?). Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrstraz Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Sice standardne jezdim s fabii, ale mam ted na nejakou dobu k dispozici Octavii (rv 2002).Problem je v tom, ze netusim, kde si vytahnout elektriku pro vysilacky. Vzhledem k tomu, jaky je pristup k pruchodkam mezi motorem a vnitrnim prostorem, bych se nejradsi chytnul na svorkovnici pod releovym boxem (kontakt 30) - ale potrebuji (kratkodobe a s rezervou) cca 20A. Podle prurezu kabelu co tam vedou, by to problem byt nemel, jde mi ale o to, jestli je vhodne se chytnout prave tady a kde si chytnout kostru (75X ?). Diky za radu ja mam upravenej origo kabel zastrckou a strkam to do zapalovace-uz cca 4roky a vse OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hobbit Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) ja mam upravenej origo kabel zastrckou a strkam to do zapalovace-uz cca 4roky a vse OK No, pro par amper na CBcko klidne, ale to v mym pripade nepripada v uvahu. Sice je tam dostatecne silna pojistka, ale zasuvka je uz takhle v pernamenci, navic prurez kabelu k ni vedouci je dost maly a dochazi tam pod zatizenim k velkymu poklesu napeti. To nemluvim o moznem prechodovem odporu. Navic tahat kabely po interieru mi nepripada idealni, i kabel k navigaci budu stehovat za palubku. Na ty zasuvce uz pri odberu 6A klesa napeti pod 11V - docela problem. Podle schemat, ktery jsem vyhrabal na netu by to ocko (30) pod releovym boxem melo mit jisteni 110A. No a zem by to chtelo chytnout na nejakym kostricim bodu pod pristrojovkou (vi nekdo kde presne je?). Editováno: 27. leden 2008, autor: Hobbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Kdyz sundas spodek pristrojovky uvidis jak napojeni na 30 a kousek od toho kostrici bod - pod sroubem je nekolik hnedych kabliku, nejde prehlidnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hobbit Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Kdyz sundas spodek pristrojovky uvidis jak napojeni na 30 a kousek od toho kostrici bod - pod sroubem je nekolik hnedych kabliku, nejde prehlidnout. Diky, to jsem potreboval vedet. Ono u malejch proudu to problem nejni, ale co je pres 10A uz prestava byt sranda a byl bych nerad, aby mi to nekde blafnulo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.