mikozv Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Ahojte, Chcel by som vas poprosit, keby ste mi dali nejake hlasy. Ide o WordPress sutaz, na ktorej ma vybrali medzi naj 12 a teraz zalezi na tom kto si zozenie ludi co mu daju hlasy. Tu je link: http://blog.lunarpages.com/2008/01/23/fina...design-contest/ Hlasujte za Daisy dream by Michal Uhrin . Dakujem vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Hlasováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Hlasovane, vela stastia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Má ho tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 ragistrovat se tady jen kvůli tomu, aby jsi vysockoval co nejvíc hlasů - magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Magor asi je , ale proč mu neudělat radost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 magorům se raději nemá moc odporovat...... ......ale když mně se nejvíc líbí Spa by Kate, co naplat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikozv Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Diki za hlasy ja sa za oslovenie "magor" neurazim, aspon teraz nie...pre mna je to len dobre ze som nasiel forum ako je toto... Ved som ani netusil ze skodovka ma forum, je to super, nasa skola spolupracuje so skodou v mladej boleslav... Mam na mysli transport design... Inak ak by ste mi este zahlasovali , nebolo by zle... :) sutaz konci o 3 dni a par hlasov by mi naozaj pomohlo... som zatial na 2.mieste. Pravidla su take ze niesu ziadne, takze jedine co sa nemoze je davat si sam sebe hlasy... kampane ako tato su povolene... Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Odhlasováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 magorům se raději nemá moc odporovat............ale když mně se nejvíc líbí Spa by Kate, co naplat... No dal sem hlas tomu co se mi nejvic libi ... a nazor mame stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikozv Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 jj diki, v pohode, to je samozrejmost ze kazdemu sa paci nieco ine, ale ajtak bolo by fajn keby ma este niekto podporil )) Dakujeem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Vedeš si celkem slušně. Máš hlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.