Bugy Vloženo 28. leden 2008 Vloženo 28. leden 2008 Nazdar všetci. Mám jednu otázku ohľadom chrapčania v repráku. Keď pustím prehrávať cd-čko chrapčí mi v pravom pradnom repráku, ale len na začiatku alebo konci skladby. Pri pustenom rádiu to ide všetko ok a nič nechrapčí. Nevedel by mi niekto poradiť čo by s tým mohlo byť? Vopred ďakujem. Citovat
TiGeRZ Vloženo 30. leden 2008 Vloženo 30. leden 2008 Nazdar všetci.Mám jednu otázku ohľadom chrapčania v repráku. Keď pustím prehrávať cd-čko chrapčí mi v pravom pradnom repráku, ale len na začiatku alebo konci skladby. Pri pustenom rádiu to ide všetko ok a nič nechrapčí. Nevedel by mi niekto poradiť čo by s tým mohlo byť? Vopred ďakujem. Skus ine cd... alebo napal to iste na druhe cd a nedavaj to napalovat na najvysiu rychlost..... Citovat
Bugy Vloženo 5. Únor 2008 Autor Vloženo 5. Únor 2008 Skus ine cd... alebo napal to iste na druhe cd a nedavaj to napalovat na najvysiu rychlost..... To všetko som skúšal napalujem len najnižšou rýchlosťou. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.