Urbo Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Zajímá mě, jestli se daj sedačky z Fabie RS dát bez problémů do O1 combi. Myslim teda předky, protože zadky logicky asi nepujdou (nebo jo?). Pokud to nejde bez úprav, tak mě zajímá co se musí upravit a jak je to s konektorem na airbagy, jestli je stejnej jako u okty a budou tim pádem pytle fungovat stejně.. Dík, projel jsem fórum a už se tu na to pár lidí ptalo, ale odpověď jsem nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Up. Aktuální. Mam nabídku a nevim, jestli je koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Up. Aktuální. Mam nabídku a nevim, jestli je koupit. predni nepudou bez uprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Nj, mel jsem si koupit auto z lega, tam pasuje vsechno kamkoliv ) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.