Ferino Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Dobrý den, jaké máte zkušenosti se snímačem deště a cyklovačem? ja jen ty nejhorší, stírače i při nastavení na nejmenší citlivost jedou o chvilce v jednom kuse, zastaví se na chvilku když zastavím třeba na stopce. Jde nějak nastavit ta ciltivost třeba v serisu ? Nevím vůbec k čemu tam jsou další 3 polohy nastavení ciltivost když to beztak stírá stále. zdravím ferino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Mě dešťák funguje perfektně, neměnil bych. I nastavování citlivosti funguje. A rozdíl tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Taky mam na sluzebni A6 a nemuzu si to vynachvalit....nerikam ze bez toho nejde jezdit,ale je to dobra vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Dobrý den, jaké máte zkušenosti se snímačem deště a cyklovačem? ja jen ty nejhorší, stírače i při nastavení na nejmenší citlivost jedou o chvilce v jednom kuse, zastaví se na chvilku když zastavím třeba na stopce. Jde nějak nastavit ta ciltivost třeba v serisu ? Nevím vůbec k čemu tam jsou další 3 polohy nastavení ciltivost když to beztak stírá stále. zdravím ferino Neměnil jsi náhodou čelní sklo? Já se od výměny s dešťákem jen nervuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Neměnil jsi náhodou čelní sklo?Já se od výměny s dešťákem jen nervuju.... Sklo jsem měnil asi před rokem, ale fungovalo to blbě už od nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdar Mě ten dešťák funguje celkem dobře, ale je fakt, že když prší jen málo, nebo mrholí tak i na nejmenší citlivost to stírá až MOC. Nechápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 j mě to taky funguje dobře. btw kde ten snímač je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 j mě to taky funguje dobře. btw kde ten snímač je? Je v noze co drží vnitřní zrcátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 ZdarMě ten dešťák funguje celkem dobře, ale je fakt, že když prší jen málo, nebo mrholí tak i na nejmenší citlivost to stírá až MOC. Nechápu.... Já jsem s ním zatím spokojený, i když jak píšeš je to u mě podobný. Když drobně mrholí ale intenzivněji, tím se asi senzor vysílající a zároveň přijímající odraz rychle za..re,tím se zkracuje propustnost těch vln, který se vracejí rychle zpátky a tím to i v kratším intervalu stírá.Já to neřeším asi to tak má být, protože při stejně nastavené citlivosti na páčce se někdy interval zkrátí a jindy zase prodlouží,když dopad vody je slabší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlumenak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Já jezdim v poloze v pravo a funguje dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodger Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Mě funguje taky v poho a jsem s ním spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Mi taky fachčí v poho.Doufám,že jsem to nezakřikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak konečně jsem se pustil do druhé výměny čel.skla vč senzoru a konečně vše funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinec Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Nevite nahodou nekdo jak ten snimac deste odpojit aby casovac fungoval jak u auta bez nej. Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 kdyby nekdo chtel mam funkcni senzor deste -tyden byl na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinec Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Je to vyreseny staci tam dat jiny rele (377) a faka jako auto bez senzoru deste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.