Škoda Scania Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Zdravím přátelé, vlastníci a milovníci fábií. Chtěl bych se zeptat, zda někdo už zaslechl nějaké připravové výrobě evropsky homologovaných zadních LED lamp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 ja som nieco zaslech ale jsou to jenom inoformace o "domarobech". nechci nic prozrazovat. uvidim ako to dopadne. sam som zvedavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 slyšel jsi něco i o zedních svěltech na sedana?? a co jsi zaslechl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 na sedana ee. to je mensi trh ako na klasicke kratke... na sedana = combi tazko.... zaslech sem ze si je nekdo na hatch vyrabi...dokonce sem mu pomahal shanet dily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 zdravím, lidi mám na vás dotaz je možný že se někdy objevily exportní Fabie s Led lampa zadníma?? ptám se kvůli tomu že jednou jsem někde četl na netu že Škodovka dává do exportních vozů konkrétně pro Čínu led lampy..tak se ptám jeslti o tom někdo něco neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 len octavie 2 a vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 ahha tak na octávku se to dá koupit i tady u nás v nějakým tuning shopu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 LED zadne svetla FABIA1 !! LINK: http://www.sportovniautodoplnky.cz/skoda-fabia-zadni-led-cire-black-lampy/ LINK: http://www.toptuning.sk/zadne-svetla-fabia/957-zadne-svetla-s-led-skoda-fabia-.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 když todle jsou ty dle mého hnusné světla, já myslel jako origo světla tak jak jsou na Fabii ale misto žárovek jsou diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 To davaji jen do octavek .. ale proc by sis to nemohl dat do fabky .. misto zarovek das led zarovky a budes se modlit at nepotkas policajty .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 furt jenom octavky :-/ no to už jsem měl a vyházel jsem to protože to vůbec nebylo z dálky vidět a nechal jsem si jen na zpátečku bilé ledky ale jinak jsem vrátil žárovky...a policajti ? ty mě stavěj pořád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 A sviti ty ledky aspon lip? V tech couvackach? me se libi ze ty zarovky jsou tak silne v couvackach .. nemohl bych mit tu mini couvacku z fabie 2 asi bych si tam dal na strechu 2 halogeny a dopredu aspon 3 jak nakladak .. ja jsem taky zastance klasickych zarovek .. kdyz uz nic jineho usetri to mnoho problemu s policajty .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 hele ty ledky v couvačkách jsou supr pomalu jak xenon akorád teda v zime v kombinaci černý okna, trošku dýmu od vejfuku a todle světlo děla takovou stěnu přes kterou nic nevidíš ale jinak v pohodě :-D a jinak přesně radši žárovky než-li nějakou frajeřinu a zbytečně nedráždit policajty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Aha no ja mam prave vzadu 20% propustnost a ted me to vyhovuje se zarovkama a docela i vidim ale uvazoval jsem nad ledkama ale 150 kč za jednu je silenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 já měl 150,- za obě :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.