Janina Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Ano souhlasím víc než e-mail z operátorů nedostanete, protože sami nic víc nemají Likvidátora ani nikdy neuvidíte - ve většině případů... No prostě nejlepší je nebourat vůbec, ale to je jen sen..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Někdo se tu ptal, jak je to s bonusama na dvě auta. Od 1.6.08 je změna zákona a je v něm možná chyba, ale zákon je zákon. Bonusy by měly uznat na všechno. I kdybych vlastnil 30 aut. ČP o tom nechtěla ani slyšet, že to nejde a nechtěli mi ani vypsat bonusy ze živý smlouvy. Nakonec je vypsaly aposlaly poštou. KOOP mi je uznala. Kolik platíte havárku ? Ja komplet havárka - odcizení 8500,- Bonus 1 rok + 3 roky schválený od nich. Povinný Za 6 litrů 70/70 plný bonusy. Auto v popisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Já platím z 1,6tky u generali ručo 2224,- byla to nejlepší cena co mi kdo nabídl... Jinak, prosím tě nevíš co je to za zákon jak si zmiňoval, ohledně bonusu na více aut ??? Vyrukoval bych s tím na ně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 trošičku zagugluj zde máš nějaký článek http://www.srovnavac.cz/novinky/povinne-ru...-cervna-v-novem zde další, kde najdeš i číslo zákona http://www.investujeme.cz/clanky/povinne-r...ovat-jen-s-nim/ a tady máš sbíru zákonů http://www.sagit.cz/pages/sbirkatxt.asp?sn...cd=76&typ=r ale jestli se v tom vyznáš, tak seš borec jinak mě to sami poradili zástupci pojištovny abych si vyzvedl bezeškodní průběh a dostal slevu. původně jsem chtěl pojistit auto od 31,5,08 , ale díky tyto změně jdem to o den protáhl. zrovinka se totiž vrátili ze školení, tak měli chytrý hlavy, kdežto těm u ČP jim to nějak zapoměli zdělit. jinak u ČP se už nikdy dobrovolně nepojistím - asi 8 špatných zkušeností různého pojištění a ani jedna dobrá. nějvětší prda byla, když místo půl milionu chtěli plnit 70 tis. a ještě zaplatit další pojistné na nexistující oběkt. to sem ale nepatří, je to pojištění majetku. (po půl roce a asi 5-ti odvolání vyplázli 450 000,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 to Jardachal : Mám tomu rozumět tak že sis nechal vypsat potvrzení o bezškodním průběhu a s tím sis následně u coop uzavřel novou smlouvu s přiznaným bonusem na další vozidlo ve tvém vlastnictví ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Ano, přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Tak jsem ten zákon pročet. Závěr: 1.Pojišťovna je povina kdykoliv na požádání vystavit doklad o bezškodním průběhu a to i u běžící smlouvy. 2.Pojišťovna sjednávající smlouvu o poviném ručení a je povina poskytnout slevu dle doloženého zmíněného dokladu. Nikde se nepíše že bonus lze poskytnout jen jednou, rozumím tomu tak že doložím průběh pojištění = dostanu odpovídající bonus. Doteď to bylo tak že ten doklad vystavovali až když byla smouva ukončená. Zákon 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, tzv. „povinné ručení“, byl zákonem 137/2008 Sb. s účinností k 1. 6. tohoto roku novelizován. Jestli je tady nějaký právník třeba to ještě objasní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 to jardachal : Tak to je dobrý, když přijdeš a předložíš papír, dostaneš bonus, zajímalo by mě jestli by to akceptovali i v rámci jedné pojištovny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Myslím, že by tyto poslední příspěvky mohly admini někam přesunout a vyvesit. Toto je asi špatný název tématu a nikdo to tu asi hledat nebude. Co myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Jo, to ano, něco jako "novinky v poviném ručení" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozupa Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Chlapy po jaky době po nehodě poškozenýmu posila prachy ČPP na učet likvidator to ma nafoceny atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) Ahoj kluci,dnes jsem nedostal přednost a chlapek mi to narval v 76km/h do boku na oboje dveře. Dvouletý syn je na pozorování a auto bude asi totálka. Pořebuju radu-mám zákoné+havárku u české,pán přiznal vinu a zítra jdu na pojišťovnu(ČESKÁ POJIŠŤOVNA) Můžete mi poradit jak z toho dostat co nejvíc nebo jak to chodí ať se na to můžu připravit. Zajímá mě jak vypočítají škodu když mám havarijní se spoluúčastí 5 000,-(pokud to napíšou jako totálku) Nebo pokud to napíší jako opravytelné co budu platit a za jak dlouho v případě totálky budou peníze. Oba máme stejnou pojišťovnu Editováno: 16. Září 2014, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Z tvého havarijka se nic platit nebude. Pokud jsi poškozený tak škoda se vyplácí z povinného ručení viníka. Pokud to bude totálka, tak do 14 dnů máš peníze na účtě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.