Publikováno Leden 29, 200817 r Cvaka mi v cyklovaci na stěrače a stěračaë maj snahu cukat. Je možne ze by to bylo páčkou?? ma to najeto 220000Km, stara oktaka to je, diky za radu
Leden 30, 200817 r člověče takhle na dálku nevim.....ale asi ciklovač..... To budou zarezlé hříídelky
Leden 30, 200817 r Autor To budou zarezlé hříídelky Oni mi sterace chodej ale kdyz dojedou tak to zacne cvakat do cyklovace, rele cyklovace vyměněno furt to same, tak me napada jen packa
Leden 30, 200817 r Oni mi sterace chodej ale kdyz dojedou tak to zacne cvakat do cyklovace, rele cyklovace vyměněno furt to same, tak me napada jen packa Taky by to mohlo být v motorku /doběh/.
Leden 30, 200817 r Autor Presne tak, poznám, podobný problém. A jak si to resil?? ale je divny kdyz rychle projedu packou nahoru dolu tak to necvakne do cyklovace...
Leden 31, 200817 r A jak si to resil?? ale je divny kdyz rychle projedu packou nahoru dolu tak to necvakne do cyklovace... Rozobral prevodovku stieračov, jemným šmirgľom pretiahol kontakty a trochu ich napružil.
Únor 1, 200817 r Rozobral prevodovku stieračov, jemným šmirgľom pretiahol kontakty a trochu ich napružil. A dobrý ?
Únor 1, 200817 r Jak píšou kolegové kontakty v převodovce stěraců na doběh to může opravdu být tím.....páčku bych vyloučil .......ale težko radit na dálku.... Mrs.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.