Publikováno Leden 31, 200817 r mate skusenosti s tempomatom ? funguje to s LPG dokopy ? P.S.: chcel som vytvorit novu temu a presunut sem prispevky z Lamparne, ale nemam dostatocne prava, kua ryba ! Upraveno Leden 31, 200817 r od colins
Leden 31, 200817 r mate skusenosti s tempomatom ?funguje to s LPG dokopy ? P.S.: chcel som vytvorit novu temu a presunut sem prispevky z Lamparne, ale nemam dostatocne prava, kua ryba ! a ty mackas jinak plynovy pedal kdyz mas LPG?
Leden 31, 200817 r a ty mackas jinak plynovy pedal kdyz mas LPG? nemačkáme jiný plynový pedál, ale psal tu cosby že se mu hádali obě ŘJ(benzívoá s LPG). Proto jsem se ptal jestli v tom není nějakej problém. Tak si nevyskakuj na šéfa, on to sem jen přesunul. ptal jsem se já!!!!!
Leden 31, 200817 r nemačkáme jiný plynový pedál, ale psal tu cosby že se mu hádali obě ŘJ(benzívoá s LPG). Proto jsem se ptal jestli v tom není nějakej problém. Tak si nevyskakuj na šéfa, on to sem jen přesunul. ptal jsem se já!!!!! ano, funguje bez jakychkoliv problemu a uplne stejne, jako s obycejnym benzinem.
Leden 31, 200817 r ano, funguje bez jakychkoliv problemu a uplne stejne, jako s obycejnym benzinem. jj a dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.