Jack_lib Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Nevíte náhodou někdo, jaké musí být podmínky, aby řidič dostal náhradní vozidlo po dobu, co je jeho auto v servisu? Mám na mysli auto pojištěné a v záruce (ať klasické, nebo v rámci servisní knížky). Nehoda jde z pojistky, tak je to asi jasné. Jde mi spíš např. o opravu v rámci záruky na prorezivění karoserie a auto by nebylo opraveno jeden den, ale bylo by v servisu déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Servis může a nemusí poskytnout, záleží na něm. Některé to v záruce nabízí zdarma, jen si platíš benzín, ale podmínkou je třeba mít koupené auto u nich, ale není na to nárok, max. v rámci záruky mobility... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 přesně tak,jak jaký servis...já platím km+benál +490kč na den....u Boury v Číněvsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 přesně tak,jak jaký servis...já platím km+benál +490kč na den....u Boury v Číněvsi... Jj, v JI mi řekli taky asi 500 za den plus km plus benzín, v Týně n.Vl. pokud máš azto od nich tak zdarma, jen benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Nevíte náhodou někdo, jaké musí být podmínky... Aj na slovensku to je vo vacsine tak. Ale zalezi ci ti oni daju to vozidlo, vacsinou sa vsak vyhovaraju ze maju vsetky nahradne pozicane. Inac tu sa denna sadza pohybuje tak okolo 600-800 Sk na den plus palivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.