SnakeBR Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Chcem sa spytat, kolko zhruba stoji v autorizovanom servise Skoda Auto nova stahovacka na jedno zadne okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Chcem sa spytat, kolko zhruba stoji v autorizovanom servise Skoda Auto nova stahovacka na jedno zadne okno? Na combi cca 1400 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Aha..no tak si mozem pripravit zhruba 2000 aj s robotou...lebo mi davali novu, a este som to nebol v servise vyplatit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Aha..no tak si mozem pripravit zhruba 2000 aj s robotou...lebo mi davali novu, a este som to nebol v servise vyplatit.... Zkouseli jste u nekdo tohle ? --> http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/1u0-837585s Me uz se to netyka, nakonec jsem poridil nove...ale tohle by mohlo usetrit nejaky ten peniz, zvlaste u prednich stahovacek. Upozornuji - nezkousel jsem, pouze jsem na to zrovna narazil ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Znamej obednaval na skodasalonu 1495,- kus nova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Zkouseli jste u nekdo tohle ? --> http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/1u0-837585s Me uz se to netyka, nakonec jsem poridil nove...ale tohle by mohlo usetrit nejaky ten peniz, zvlaste u prednich stahovacek. Upozornuji - nezkousel jsem, pouze jsem na to zrovna narazil ! No možná je to dobrý, ale co jsem měl tu čest tak se ta stahovačka celá zamotala a to lanko bylo zlámaný. Novou stahovačku na předek jsem sehnal pod litr takže není o čem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.