vikino1 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Nevie niekto postup na odblokovanie radia Becker Mexiko 2330. Kod mám, len radio sa nechová tak ako by sa malo.Mal som ho zapnuté viac ako hodinu ale požadovaný nápis "WAIT" sa aj tak nezobrazil! Pomôže niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Napiš mi SN Kód je 4, nebo 5ti místný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 O kody nejde tie mám dva-4 aj 5 miestny. to radio je mrtve svieti iba displ. ale nie su tam tie kolonky na kod. Predpokladám,že bol 3x vložený zlý kod tak sa bloklo. No malo by po hodine ak je zapnuté umožniť vložiť nový kod no vôbec nereaguje na žiadne tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.