TomasB Vloženo 24. Březen 2008 Vloženo 24. Březen 2008 No vidím, že to tu je samý odborník a diskuze na úrovni...holt závist je sviňa co?? Já si tím radost z jízdy nenechám zkazit pánové bóže, ty jsi mimóza... Samozřejmě mají kluci pravdu, nepozná se podle toho nic... Tím se vůbec nemůžeš řídit. Citovat
traveller Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 Vsechno co ma ted rocnik 98 bych videl najeto pres 200 000km - No já mám 99 rok a najeto 110 kkm. A to jsem kupoval od prvního majitele v roce 2003 - měl najeto 35 kkm (pán v důchodu). ne každý najede 20 tisíc za rok. Citovat
Ignác Vloženo 11. Duben 2008 Vloženo 11. Duben 2008 moji rodiče najedou 18000 km za 5let - jsou v důchodu a jezdí jen od dubna do listopadu na chalupu - pak to prodají a koupí další - týpek co koupil od našich Corollu před 5 lety si už dělá zálusk na Yarise, který pujde z baráku na podzim - nemá cenu zdůrazňovat že to auto je po 5 letech, jako kdyby vyjelo z fabriky Citovat
amigo Vloženo 11. Duben 2008 Vloženo 11. Duben 2008 to poznam ja spravim na fabii za tri roky 240tkm a svagor mal novu corsu a po troch rokoch ju predal lebo odchadzal do cudziny a mal na nej 15 tisic km. myslim ze takyto ludia si ani auto nezasluzia tym treba kupit električenku !!! Citovat
robert27 Vloženo 19. Duben 2008 Vloženo 19. Duben 2008 to poznam ja spravim na fabii za tri roky 240tkm a svagor mal novu corsu a po troch rokoch ju predal lebo odchadzal do cudziny a mal na nej 15 tisic km. myslim ze takyto ludia si ani auto nezasluzia tym treba kupit električenku !!! naopak jen více takových lidí, druhý majitel má pak sotva zajeté auto za podstatně nižší cenu Citovat
podvedeny Vloženo 20. Duben 2010 Vloženo 20. Duben 2010 Prosíme všechny, kteří zakoupili automobil v autobazaru Frabel s.r.o. Most se stočenými kilometry a nebyli o tomto při koupi vozu informování nebo zakoupili vozidlo o němž zjistili po koupi, že bylo havarované, ačkoliv bylo při koupi prezentované jako nehavarované, aby se ozvali na email frabelauto@gmail.com za účelem prokázání systematického klamání spotřebitelů. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.